Η Σοφία Πογιατζή παρέλαβε πρόσφατα το δεύτερο αυτοκίνητο της κλήρωσης των λαχνών που διατέθηκαν για οικονομική ενίσχυση των Σωματείων Β’, Γ’, Δ’ Κατηγορίας της ΚΟΠ.
ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΔΥΟ ΤΥΧΕΡΟΙ">

Η Σοφία Πογιατζή παρέλαβε το δεύτερο αυτοκίνητο Ford

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2010
Η Σοφία Πογιατζή παρέλαβε πρόσφατα το δεύτερο αυτοκίνητο της κλήρωσης των λαχνών που διατέθηκαν για οικονομική ενίσχυση των Σωματείων Β’, Γ’, Δ’ Κατηγορίας της ΚΟΠ.
 
Η παράδοση του αυτοκινήτου Ford έγινε στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας Michaels Automotive Ltd στη Λευκωσία και ήταν το δεύτερο (από τα τέσσερα) στη σειρά που παραδόθηκε στον κάτοχο του.
 
Παραμονές των Χριστουγέννων, είχε προηγηθεί από την εταιρεία η παράδοση του αυτοκινήτου στον κ. Ανδρέα Χαμπουλλίδη από τη Λεμεσό.
 
Ο τυχερός λαχνός (026118) ήταν  ένας από τους εκατόν που αγοράστηκαν από την οικογένεια του Προέδρου της ΜΕΑΠ κ. Κούλλη Πογιατζή και έπεσε στην θυγατέρα του Σοφία, που δηλώνει φίλαθλος.
 
Η Σοφία Πογιατζή σπουδάζει Γεωλογία στη Θεσσαλονίκη και όπως μας ανέφερε, παρακολουθεί συχνά αγώνες του ΠΑΟΚ και παράλληλα ενημερώνεται για τα νέα της ΜΕΑΠ.
 
ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΔΥΟ ΤΥΧΕΡΟΙ
Στο μεταξύ, οι κάτοχοι των τυχερών λαχνών με αριθμό 026562 και 015041 που κερδίζουν από ένα αυτοκίνητο δεν έχουν ακόμη επικοινωνήσει με την ΚΟΠ για την παραλαβή τους.
 
Η τελευταία ημέρα που έχει καθοριστεί για παραλαβή των αυτοκινήτων είναι η 28η Φεβρουαρίου 2010.
 
Διευκρινίζεται ότι σε περίπτωση που οι κάτοχοι των τυχερών λαχνών δεν παρουσιαστούν μέχρι την πιο πάνω προκαθορισμένη ημερομηνία, οι λαχνοί δεν θα μπορούν να εξαργυρωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Η Σοφία Πογιατζή παραλαμβάνει το κλειδί του Ford Focus 1.6 από τον Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή της ΚΟΠ κ. Ανθούλη Μυλωνά.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent