Ντέρμπι κορυφής περιλαμβάνει η 22η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta Δ’ Κατηγορίας. Ο δεύτερος βαθμολογικά Ν&Σ Ερήμης υποδέχεται την πρωτοπόρο ομάδα της Ένωσης Νέων Παρεκκλησιάς και το μεγάλο ραντεβού του Σαββάτου, αναμένεται να δημιουργήσει νέο ρεκόρ προσέλευσης φιλάθλων.">

Ντέρμπι τίτλου στην Ερήμη

Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2010
Ντέρμπι κορυφής περιλαμβάνει η 22η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta Δ’ Κατηγορίας. Ο δεύτερος βαθμολογικά Ν&Σ Ερήμης υποδέχεται την πρωτοπόρο ομάδα της Ένωσης Νέων Παρεκκλησιάς και το μεγάλο ραντεβού του Σαββάτου, αναμένεται να δημιουργήσει νέο ρεκόρ προσέλευσης φιλάθλων.
 
Η Παρεκκλησιά βρίσκεται στους 47 βαθμούς και ο Ν&Σ Ερήμης στους 44 βαθμούς αλλά με αγώνα περισσότερο. Με τις αποστάσεις που έχουν δημιουργήσει από τις ομάδες που ακολουθούν, συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες για να διεκδικήσουν τον τίτλο μέχρι το τέλος.
 
«Αγωνίζονται οι δύο καλύτερες ομάδες της Κατηγορίας και ο κόσμος που θα θελήσει να έρθει στο γήπεδο, να είναι βέβαιος πως θα παρακολουθήσει πολύ καλό παιχνίδι», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του κ. Σωκράτη Σωκράτους εκ μέρους του Ν&Σ Ερήμης.
 
Τα ρόστερ των δύο ομάδων περιλαμβάνουν ποδοσφαιριστές με θητεία στις μεγαλύτερες κατηγορίες των Πρωταθλημάτων της ΚΟΠ και η παρουσία τους δημιούργησε ασφαλώς και την ανάλογη δυναμική.
 
Είναι χαρακτηριστικό ότι στην ομάδα του Ν&Σ Ερήμης αγωνίζονται δύο ποδοσφαιριστές με θητεία της Εθνική Ανδρών και αναφερόμαστε στον Μάριο Χριστοδούλου και στον Αλέξανδρο Μιχαήλ.
 
Σημειώνουμε ακόμη ότι οι γηπεδούχοι έχουν στην σύνθεση τους το δεύτερο σκόρερ της Κατηγορίας, τον Παναγιώτη Χαϊλή, τον αδελφό του Κυριάκου που αγωνίζεται στην ΑΕΠ. Ο Παναγιώτης μέχρι στιγμής πέτυχε 19 τέρματα έναντι 20 του Κώστα Κωνσταντίνου της Αναγέννησης Γερμασόγειας.
 
Η Ένωση Νέων Παρεκκλησιάς πάει στην Ερήμη για το ντέρμπι του Σαββάτου με τρεις βαθμούς περισσότερους από τον αντίπαλο της και ο προπονητής της Άγγελος Τσολάκης επισημαίνει μεταξύ άλλων:
 
«Θα είναι όντως ένα μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν παρουσιάσει και σταθερότητα αλλά και την καλύτερη μέχρι τώρα εικόνα στο φετινό Πρωτάθλημα. Ένα ντέρμπι ανοικτό για κάθε αποτέλεσμα και είμαι βέβαιος ότι οι φίλαθλοι θα παρακολουθήσουν πολύ καλό θέαμα».
 
Πρώτος σκόρερ της Παρεκκλησιάς είναι ο Λάμπρος Λάμπρου, γνωστός από τη θητεία του σε αρκετές ομάδες της Α’ Κατηγορίας. Ο 32χρόνος ποδοσφαιριστής μέχρι στιγμής σημείωσε 16 τέρματα.
 
Σύμφωνα με τους υπολογισμούς των παραγόντων των δύο ομάδων, το ντέρμπι που θα διεξαχθεί στο Κοινοτικό Στάδιο Ερήμης θα παρακολουθήσουν γύρω στους 400-500 φιλάθλους, που θεωρείται πολύ ψηλό νούμερο για αγώνα Δ’ Κατηγορίας.
 
Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε επικρατήσει η Ένωση Νέων Παρεκκλησιάς με 2-1.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent