Στην τελική ευθεία μπαίνει ο φετινός μαραθώνιος του Πρωταθλήματος Cyta Δ’ Κατηγορίας και το σκηνικό ως προς τις τελευταίες εκκρεμότητες,  θα αρχίσει τελεσίδικα να ξεκαθαρίζει. 
ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗ Δ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
">

Στην τελική ευθεία

Παρασκευή, 9 Απριλίου 2010
Στην τελική ευθεία μπαίνει ο φετινός μαραθώνιος του Πρωταθλήματος Cyta Δ’ Κατηγορίας και το σκηνικό ως προς τις τελευταίες εκκρεμότητες,  θα αρχίσει τελεσίδικα να ξεκαθαρίζει.
 
Τον τίτλο της Πρωταθλήτριας όπως είναι γνωστό κατέκτησε η Ένωση Νέων Παρεκκλησιάς και οι εκκρεμότητες αφορούν τις άλλες δύο θέσεις που εξασφαλίζουν εισιτήριο  ανόδου.
 
Τρεις ομάδες κυνηγούν την άνοδο τους και η αγωνιστική που ακολουθεί (10 Απριλίου) θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική για τους μνηστήρες. 

Αναφερόμαστε για τον  Ν&Σ Ερήμης (52 βαθμοί), την Αναγέννηση Γερμασόγειας (51 βαθμοί) και Κ&Ε Τραχωνίου (45 βαθμοί).
 
Να δούμε το πρόγραμμα που αναμένει τις ομάδες  που διεκδικούν άνοδο στη Γ’ Κατηγορία:
 
28η αγωνιστική: Κ&Ε Τραχωνίου-Π.Ο. Ορμήδειας, Ασπίς Πύλας-Ν&Σ Ερήμης, Αναγέννηση Γερμασόγειας-Ελληνισμός
29η αγωνιστική: Ν&Σ Ερήμης-Ορφέας, Ένωση-Κ&Ε Τραχωνίου, Παρεκκλησιά-Αναγέννηση Γερμασόγειας
30η αγωνιστική: Αναγέννηση Γερμασόγειας-Ν&Σ Ερήμης, Κ&Ε Τραχωνίου-Π.Ο. Ξυλοτύμβου
 
Στην κάτω ζώνη το σκηνικό ξεκαθάρισε για τρεις ομάδες. Διαβαθμίστηκαν ήδη ΑΕΚ Κυθρέας, Ελληνισμός Ακακίου,  Όλυμπος Ξυλοφάγου και εκκρεμεί η τέταρτη ομάδα.
 
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
**Η πρωταθλήτρια ομάδα της Ένωσης Νέων Παρεκκλησιάς έχει να επιδείξει την καλύτερη επιθετική γραμμή (66 τέρματα) αλλά και την καλύτερη αμυντική γραμμή με παθητικό 20 τέρματα.
 
**Τα λιγότερα τέρματα (20) πέτυχε ο Όλυμπος Ξυλοφάγου, ενώ τα περισσότερα τέρματα (παθητικό 66) δέχτηκε η ουραγός ομάδα της ΑΕΚ Κυθρέας.
 
**Τις περισσότερες ισοπαλίες (10) έφερε η νεοφώτιστη ομάδα της Ορμήδειας και τις λιγότερες (2) η Παρεκκλησιά, ο Εθνικός Λατσιών και ο Ελληνισμός Ακακίου.
 
**Τις λιγότερες ήττες (3) δέχτηκε η Παρεκκλησιά και τις περισσότερες ήττες (18) οι τρεις ομάδες που ήδη διαβαθμίστηκαν.
 
**Σε αυτή τη διαδρομή των 27 αγωνιστικών τις περισσότερες νίκες (20) πέτυχε η Παρεκκλησιά και τις λιγότερες (2) η ΑΕΚ Κυθρέας.
 
**Την κούρσα των σκόρερ οδηγεί ο πολύπειρος επιθετικός της Αναγέννησης Γερμασόγειας Κώστας Κωνσταντίνου με 26 τέρματα και ακολουθεί με 21 τέρματα ο Παναγιώτης Χαϊλής (Ν&Σ Ερήμης) με 21 τέρματα. Στην τρίτη θέση με 20 τέρματα συναντούμε τον Λάμπρος Λάμπρου της Παρεκκλησιάς.
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Η ομάδα του Ν&Σ Ερήμης διεκδικεί την άνοδο της στο Πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent