Τα δικά τους μηνύματα έστειλαν κατά τη διάρκεια της σημερινής (13/5) Συνέντευξης Τύπου οι προπονητές των ομάδων που θα αγωνιστούν στον τελικό του Σαββάτου. Δηλώσεις έγιναν και από τους Μαρίνο Σατσιά, Ντανιέλ Κιντέρος.
Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ κ. Ιβάν Γιοβάνοβιτς ξεκίνησε τις δηλώσεις του με ευχαριστίες προς τον κ. Γλαύκο Κληρίδη.
«Είναι μεγάλη μας τιμή που είστε μαζί μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Γιοβάνοβιτς απευθυνόμενος στον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, και συνέχισε με το αγωνιστικό κομμάτι του τελικού:
«Μια ομάδα όπως τον Απόλλωνα, που πέτυχε 4 νίκες αντιμετωπίζοντας ομάδες όπως την Ανόρθωση και την ΑΕΛ, δείχνει τη δυναμική της. Είναι μια πολύ καλή ομάδα.
Από τη δική μας πλευρά, έχουμε παίξει και πολλά και σημαντικά παιχνίδια και ένα από αυτά είναι το μεθαυριανό. Όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να αυξήσουμε τις ελπίδες μας να φέρουμε το κύπελλο στη Λευκωσία. Θα είναι σημαντικό επίτευγμα για το κλείσιμο μιας ξεχωριστής χρονιάς και πολύ σημαντικό για τους οπαδούς μας και αυτούς που μας στήριξαν».
Ο Μπόμπαν Κρισμάρεβιτς χαρακτήρισε το ΑΠΟΕΛ την καλύτερη ομάδα των τελευταίων χρόνων στην Κύπρο και καλύτερο προπονητή τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.
«Είναι μεγάλο παιχνίδι με αντίπαλο το ΑΠΟΕΛ, την καλύτερη ομάδα των τελευταίων χρόνων με το καλύτερο προπονητή.
Είμαστε και εμείς καλοί, δυνατοί και αποφασισμένοι να γυρίσουμε το Κύπελλο στη Λεμεσό. Θέλω να διαβεβαιώσω τους οπαδούς μας ότι θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια. Το Σάββατο στο γήπεδο θα υπάρχουν οικογένειες, παιδιά, πρέπει να είμαστε όλοι μας προσεκτικοί. Εύχομαι να τελειώσουν όλα καλά και να κερδίσει το ποδόσφαιρο».
ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
Ο Μαρίνος Σατσιάς από πλευράς των ποδοσφαιριστών του ΑΠΟΕΛ, ξεκίνησε τις δηλώσεις του απευθυνόμενος προς τον κ. Γλαύκο Κληρίδη. «Είναι μεγάλη τιμή που σας έχουμε κοντά μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο διεθνής ποδοσφαιριστής και συνέχισε:
«Θα είναι δύσκολος και συναρπαστικός ο τελικός. Εύχομαι να επικρατήσει η αθλητοπρέπεια και η ομάδα μου να κατακτήσει το Κύπελλο».
Ο Ντανιέλ Κιντέρος εκπροσωπώντας τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα, ανέφερε στη Συνέντευξη Τύπου του τελικού:
«Μόνο μια ομάδα θα πάρει κύπελλο. Θα είναι μια σημαντική στιγμή για τους οπαδούς μας, θα γίνει μεγάλο παιχνίδι και ελπίζουμε νικητής να είναι ο Απόλλωνας.
Δεν θέλω να αναφερθώ στο αγωνιστικό κομμάτι γιατί γνωρίζουν όλοι τις δύο ομάδες. Πρέπει να σταματήσουν τα επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων και ο καλύτερος να κερδίσει και ελπίζω να είμαστε εμείς οι καλύτεροι».