Φιλική ήττα για την Εθνική μας από τη Σερβία.

">

Φιλική ήττα στο πρώτο παιχνίδι του 2013

Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2013

Η Σερβία επικράτησε με 3-1 στο σημερινό φιλικό που έγινε στο Στάδιο ΓΣΠ. 
-----------------------------------------------------------------------


Την ήττα γνώρισε η Εθνική μας στο πρώτο παιχνίδι μέσα στο 2013. Στο φιλικό παιχνίδι που φιλοξενήθηκε στο Στάδιο ΓΣΠ ηττηθήκαμε από την αντίστοιχη ομάδα της Σερβίας με 3-1.

Στις 23 Μαρτίου η Εθνική Κύπρου θα αντιμετωπίσει την Ελβετία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 και το σημερινό φιλικό αποτέλεσε μια καλή πρόβα για την αναμέτρηση που ακολουθεί. 

Η τεχνική ηγεσία είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα απέναντι σε μια ισχυρή ομάδα που προετοιμάζεται με τη σειρά της ενόψει επίσημων υποχρεώσεων.

Η ομάδα μας στο πρώτο μέρος είχε καλή παρουσία και κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ. Στην επανάληψη έγινε νωρίς το 1-2 και η Σερβία κατάφερε να επιβάλει το ρυθμό της φτάνοντας στη φιλική επικράτηση.

Στα αξιοσημείωτα η πρώτη παρουσία του Πιέρου Σωτηρίου στην αρχική ενδεκάδα της Εθνικής μας.

Η Κύπρος όπως προαναφέραμε στο πρώτο μέρος στάθηκε πολύ καλά και κατάφερε να προηγηθεί με πλασέ του Κωνσταντίνου Μακρίδη στο 19'. 

Προηγήθηκε σέντρα του δραστήριου  Δημήτρη Χριστοφή από δεξιά και πάσα στο Μακρίδη από τον Κωνσταντίνο  Χαραλαμπίδη. 

Η Εθνική Σερβίας ισοφάρισε με πλασέ του Ντούσαν Τάντιντς στο 32', ενώ λίγο αργότερα, ο Μάριος Νικολάου με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή  μετά από πάσα του Πιέρου Σωτηρίου έστειλε την μπάλα μόλις πάνω από την εστία των Σέρβων.  

Η επανάληψη
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με επιθετικό ρυθμό και από τις δύο ομάδες και δυστυχώς για την Εθνική μας, με το πρώτο λάθος οι Σέρβοι πήραν  κεφάλι στο σκορ (48') με κοντινό πλασέ του Ντούσαν Τάντιτς. Εξέλιξη που έκανε σαφώς πιο δύσκολο το έργο μας απέναντι στην ιδιαίτερα απαιτητική σήμερα Σερβία.

Οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν την εδαφική υπεροχή μέχρι το τέλος του αγώνα και στο 70' ο Ντούσαν Μπάστα διαμόρφωσε το 3-1. 

ΚΥΠΡΟΣ:
Γιωργαλλίδης, Σολωμού, Σιέλης, Τζούνιορ, Η. Χαραλάμπους, Μακρίδης (87' Βασιλείου), Μαραγκός, Μ. Νικολάου (57' Ντοπρασίνοβιτς), Χριστοφή (60' Εφραίμ), Χαραλαμπίδης (65' Αβραάμ), Π. Σωτηρίου (74' Μυτίδης).

ΣΕΡΒΙΑ: Στοϊκοβίτς, Ιβάνοβιτς, Τόμοβιτς, Νάστασιτς, Κολάροφ, Κουζμάνοβιτς, Πέτροβιτς, Ντούρισιτς, Τόσιτς, Τάντιτς, Ντούρτιτς.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Αθανάσιος Γιάχος με βοηθούς τους επίσης Ελλαδίτες Χρίστο Ακρίβο και Ηλία Αλεξέα. Τέταρτος διαιτητής ήταν ο  Μάριος Παναγή.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent