Αλκή - Ξυλοτύμπου, 4 Μαϊου, Δασάκι

Δευτέρα, 25 Απριλίου 2016
Στιγμιότυπο από την Συνέντευξη Τύπου. Περισσότερες φωτογραφίες στην υφιστάμενη σελίδα δεξιά.
------------


Πραγματοποιήθηκε σήμερα η Συνέντευξη Τύπου για τον τελικό του Κυπέλλου Coca – Cola Γ’ Κατηγορίας και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ.
Εκ μέρους της ΚΟΠ, συγχάρηκε τις ομάδες της Αλκής και της Ξυλοτύμπου για την παρουσία τους στον τελικό ο Εκπρόσωπος της Γ’ Κατηγορίας στο Δ.Σ. της ΚΟΠ κ. Φίλιππος Γιαπατός, ο οποίος επίσης ευχαρίστησε την Coca – Cola η οποία συνεχίζει να στηρίζει τη διοργάνωση.
Ο τελικός θα γίνει την Τετάρτη, 4 Μάϊου στο γήπεδο του Εθνικού στο Δασάκι και θα αρχίσει στις 17:00. Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ και ήδη έχουν παραχωρηθεί στις δύο ομάδες για προπώληση.
«Συγχαρητήρια στις ομάδες που αγωνίζονται στον τελικό. Είμαι σίγουρος πως ο τελικός θα γίνει στα πλαίσια της αθλητοπρέπειας και πως ο κόσμος θα χαρεί ένα όμορφο παιχνίδι. Ο τελικός θα γίνει στο γήπεδο του Εθνικού στο Δασάκι , το πρώτο γήπεδο Α’ Κατηγορίας που ανακυκλώνει και επαναχρησιμοποιεί το νερό που καταναλώνει», δήλωσε στην Συνέντευξη Τύπου ο Διευθυντής Μάρκετινγκ της χορηγού εταιρείας Coca – Cola κ. Νικόλας Μπενιουδάκης.
 «Ευχαριστώ την Coca – Cola που στηρίζει το θεσμό. Προετοιμαζόμαστε για μια γιορτή στην οποία είμαι σίγουρος ότι θα περάσουμε καλά. Θα έρθει πολύ κόσμος στο γήπεδο, οικογένειες παιδιά και είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ένας πολύ ωραίος και ανταγωνιστικός αγώνας», δήλωσε ο Πρόεδρος της Αλκής κ. Άντης Λόππας.
 «Συγχαρητήρια στην Αλκή για άνοδο στη Β’ Κατηγορία. Για εμάς είναι πρωτόγνωρες αυτές οι καταστάσεις. Είναι η πρώτη μας χρονιά στην Γ’ Κατηγορία και συμμετέχουμε και στον τελικό του Κυπέλλου. Η κοινότητά μας ζει στους ρυθμούς του τελικού. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Γ’ Κατηγορίας», δήλωσε ο Πρόεδρος της Ξυλοτύμπου κ. Γιώργος Γεωργίου
Παρόντες στην Συνέντευξη Τύπου ήταν οι προπονητές και οι αρχηγοί των ομάδων, οι οποίοι δήλωσαν τα ακόλουθα:
Σάββας Δαμιανού (προπονητής Αλκής): «Μας ενδιαφέρει πολύ το κύπελλο, ήταν από τους στόχους μας από την αρχή της χρονιάς. Ο καλύτερος να κερδίσει. Η ομάδα της Αλκής πέτυχε το μεγάλο στόχο της ανόδου, τώρα πάμε χωρίς άγχος και πίεση να χαρούμε και να διασκεδάσουμε τον τελικό.
Καλώ τον κόσμο να έρθει και να στηρίξει τους ποδοσφαιριστές και να μας βοηθήσει για υλοποίηση του στόχου μας. Πολύ καλή ομάδα η Ξυλοτύμπου, σε αυτούς τους τελικούς όπως δείχνει και η προϊστορία δεν κερδίζει η ομάδα που είναι πιο ψηλά στη βαθμολογία και πάμε υποψιασμένοι στον αγώνα».
Κώστας Λοϊζου (προπονητής Ξυλοτύμπου): «Συγχαρητήρια στην Αλκή για την άνοδο της στη Β’ Κατηγορία. Είναι μια γιορτή ο τελικός ειδικά για εμάς που ασχολούμαστε με μικρέ ς κατηγορίας Ένας πολύ όμορφος θεσμός, θα έχει πολύ κόσμο.
Είναι η πρώτη μας συμμετοχή σε τελικό. Μπορεί να είναι φαβορί η Αλκή, όμως θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να κατακτήσουμε το Κύπελλο».
Παναγιώτης Κυθραιώτης (αρχηγός Αλκής): «Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι χωρίς παρατράγουδα. Καλώ τον κόσμο να είναι παρών στη γιορτή. Ο τελικός είναι η γιορτή των μικρών κατηγοριών. Ο καλύτερος να κερδίσει και εύχομαι να είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουμε».
Γιώργος Ταύρου (αρχηγός Ξυλοτύμπου): «Ευχαριστίες στο χορηγό της διοργάνωσης Coca – Cola. Συγχαρητήρια στην Αλκή για την άνοδο της στη Β’ Κατηγορία. Τον τελικό τον περιμένει το χωριό όλο. Θα αγωνιστούν δυο ομάδες με πολύ κόσμο και οι κερκίδες θα είναι γεμάτες. Η Αλκή είναι το φαβορί όμως στην Ξυλοτύμπου μας αρέσουν τα δύσκολα και θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε».

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent