Δηλώσεις Δώνη και Αυγουστή

Δευτέρα, 7 Αυγούστου 2017

Την ερχόμενη Τετάρτη 9 Αυγούστου η Πρωταθλήτρια ομάδα του ΑΠΟΕΛ και η Κυπελλούχος ομάδα του Απόλλωνα διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, το Super Cup. 

Ο αγώνας θα γίνει στις 20:00 στο Στάδιο "Αντώνης Παπαδόπουλος" στη Λάρνακα. 

Η ΚΟΠ, σε συνεργασία με τα γραφεία τύπου του ΑΠΟΕΛ και του Απόλλωνα, παρουσιάζει δηλώσεις των προπονητών των δύο ομάδων, Γιώργου Δώνη και Σωφρόνη Αυγουστή.

Γιώργος Δώνης (προπονητής ΑΠΟΕΛ): «Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό από τη δική μου την πλευρά γιατί μέρα με τη μέρα θέλω να μαθαίνω καλύτερα τους παίκτες του,  να αξιολογήσω το ρόστερ και είναι και μια προετοιμασία για τα πολύ σοβαρά και δυνατά παιχνίδια που έχουμε για τα play-off του Champions League. 

Σίγουρα υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές που έχουν προβλήματα και θα κοιτάξουμε να τους προστατέψουμε. Αλλά από την άλλη είναι σημαντικό οι παίκτες που θα είναι διαθέσιμοι να προετοιμαστούν κατάλληλα για να έχουν ψηλό βαθμό ετοιμότητας για το Champions League. 

Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο κρίνεται ένας τίτλος ο οποίος ναι μεν μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα σοβαρός, όμως από την στιγμή που υπάρχει επίσημος αγώνας, θέλουμε να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο και να διεκδικήσουμε αυτό τον τίτλο».

Σωφρόνης Αυγουστή (προπονητής Απόλλωνα):  «Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να αξιοποιήσουν για να είναι ακόμη πιο έτοιμες στα Ευρωπαϊκά τους παιχνίδια. 

Σίγουρα πάμε στον αγώνα με στόχο τη νίκη , να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και  να προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς». 

Στη συνέχεια, μιλώντας για τον κόσμο της ομάδας, ο κ. Αυγουστή ανέφερε:  «Είναι πολύ σημαντικό να το καταλάβουν όλοι ότι στη φετινή χρονιά πρέπει όλοι μαζί να είμαστε μια γροθιά για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας». 

Οι δηλώσεις των δύο προπονητών σε video:

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent