Σέντρα την Κυριακή

Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2017
Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των Παιδικών Πρωταθλημάτων Grassroots ΠΟΑ ποδοσφαιρικής περιόδου 2017-18.
Χιλιάδες παιδιά ηλικίας από έξι μέχρι δεκατριών ετών ετοιμάζονται για να συμμετάσχουν στη μεγαλύτερη, από πλευράς μαζικότητας συμμετοχών διοργάνωση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Τα Πρωταθλήματα αρχίζουν την ερχόμενη Κυριακή 29 Οκτωβρίου, σε όλες τις επαρχίες με εξαίρεση τη Λευκωσία στην οποία τα Πρωταθλήματα θα αρχίσουν το Σάββατο 4 Νοεμβρίου. Η μέρα διεξαγωγής των πρωταθλημάτων θα είναι Σάββατο, με εξαίρεση την 1η αγωνιστικη λόγω της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου. 

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής είναι διαθέσιμο στην υφιστάμενη σελίδα δεξιά.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά διατηρείται σε γενικές γραμμές η ίδια αγωνιστική δομή των Πρωταθλημάτων. Στις πλείστες ηλικίες δεν υπάρχουν βαθμολογίες και δεν θα κρατούνται σκορ, όπως είναι και η φιλοσοφία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου UEFA σε σχέση με το ποδόσφαιρο ανάπτυξης.
Όπως και πέρσι, βαθμολογίες θα υπάρχουν στις τρεις μεγαλύτερες ηλικιακές κατηγορίες, δηλαδή το 2005, 2006 και 2007.
Οι τελικές αποφάσεις για τον τρόπο διεξαγωγής των Πρωταθλημάτων λήφθηκαν σε συνεργασία και με τους Διευθυντές των Ακαδημιών με τους οποίους έγινε σύσκεψη για ανταλλαγή απόψεων, βάσει και της εμπειρίας τους από τα προηγούμενα χρόνια.
Να σημειωθεί πως και φέτος, όλα τα έξοδα των Παγκύπριων Παιδικών Πρωταθημάτων Grassroots ΠΟΑ που αφορούν διαιτησία , μίσθωση γηπέδων , ιατρικά έξοδα, υπηρεσίες Επαρχιακών Υπευθύνων και οποιαδήποτε άλλα τυχόν προκύψουν θα τα επωμιστεί η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Συνεχίζουν μαζί ΚΟΠ και ΠΟΑ
Ο Παγκύπριος Οργανισμός Αγελαδοτρόφων ΠΟΑ και η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου συνεχίζουν τη συνεργασία τους στα Παιδικά Πρωταθλήματα Grassroots. Ο ΠΟΑ θα είναι χορηγός των Πρωταθλημάτων τουλάχιστον μέχρι το 2019 αφού πρόσφατα υπογράφηκε συμφωνία ανανέωσης της χορηγίας του προς τα Grassroots.
Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και με σύνθημα «Πίνω φρέσκο Κυπριακό γάλα ...και παίζω μπάλα», ο Παγκύπριος Οργανισμός Αγελαδοτρόφων, συνέβαλε τα μέγιστα τα τελευταία δύο χρόνια στην επιτυχή διοργάνωση των πρωταθλημάτων Grassroots ΠΟΑ, δίνοντας την ευκαιρία σε χιλιάδες παιδιά, σε όλες τις επαρχίες της ελεύθερης Κύπρου, να απολαύσουν το αγαπημένο τους άθλημα.
Ο Παγκύπριος Οργανισμός Αγελαδοτρόφων (Π.Ο.Α.) Δημόσια Λτδ, αντιπροσωπεύει παραγωγούς γάλακτος και βόειου κρέατος στην Κύπρο και είναι αναγνωρισμένος ως «Ομάδα Παραγωγών» βάσει εθνικών και ευρωπαϊκών νομοθεσιών και κανονισμών. Ο ΠΟΑ ασχολείται με τη διάθεση νωπού γάλακτος και βόειου κρέατος στην Κύπρο. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια δραστηριοποιείται και στον τομέα της παραγωγής τυροκομικών προϊόντων, μέσω της Papouis Dairies Ltd, εξάγοντας προϊόντα σε 33 χώρες.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent