Γιώργος Κούμας: «Προσβλέπουμε σε μία συναρπαστική διοργάνωση»

Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2018

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ κ. Γιώργος Κούμας στο καλωσόρισμα του ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Όμιλο εταιρειών Αδελφοί Λανίτη και την Coca Cola, σταθερό χορηγό του Κυπέλου, τονίζοντας πως η Ομοσπονδία και τα Σωματεία αναγνωρίζουν την προσφορά τους και αγωνίζονται για να ανταποκριθούν στις προσδοκίες τους.

Αναλυτικά ο Πρόεδρος της ΚΟΠ ανέφερε πριν αρχίσει η διαδικασία της κλήρωσης:

«Σας καλωσορίζω στη σημερινή κλήρωση των αγώνων του πρώτου γύρου του Κυπέλλου Κύπρου Coca – Cola Α’ και Β’ Κατηγορίας, προσβλέποντας σε ακόμη μία συναρπαστική διοργάνωση που θα αποτελέσει διαφήμιση του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Ως Ομοσπονδία προετοιμαζόμαστε κατάλληλα, κάνοντας όλες τις απαραίτητες διευθετήσεις που θα επιτρέψουν την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων Κυπέλλου παράλληλα με τους αγώνες των Πρωταθλημάτων Α΄ και Β΄ Κατηγορίας. Επιχειρούμε να διαμορφώσουμε τις κατάλληλες συνθήκες για μια υψηλού επιπέδου διοργάνωση, καθώς θεωρούμε δεδομένη την ανταγωνιστικότητα και τη θέληση των ομάδων που συμμετέχουν για διάκριση.

Θερμά ευχαριστούμε τον Όμιλο εταιρειών Αδελφοί Λανίτη και την Coca - Cola που αποτελεί το διαχρονικό και σταθερό χορηγό του Κυπέλου.

Θέλουμε και με αυτή την ευκαιρία να σας διαβεβαιώσουμε πως η ΚΟΠ, τα Σωματεία και γενικότερα το Κυπριακό ποδόσφαιρο, αναγνωρίζουν τη προσφορά σας και αγωνιζόμαστε για να ανταποκριθούμε πλήρως στις προσδοκίες σας.

Η φετινή ποδοσφαιρική χρονιά έδωσε από την αρχή θετικά μηνύματα για το επίπεδο και την πορεία του Πρωταθλήματος. Στο γήπεδο δεν υπάρχουν μικρές και μεγάλες ομάδες, όλοι διεκδικούν αυτό που πιστεύουν ότι δικαιούνται και αξίζουν.  Είμαι βέβαιος πως η συνέχεια θα συναρπαστική και μας επιφυλάσσει συγκινήσεις και θέμα.  Στο ίδιο πλαίσιο αναμένουμε ότι θα διεξαχθεί και ο θεσμός του κυπέλλου.

Εγώ από πλευράς μου να ευχηθώ σε όλους τους συμμετέχοντες, καλή επιτυχία και καλή δύναμη σε μια διοργάνωση όπου οι ομάδες δεν θα κριθούν μόνο από την ποιότητά τους, αλλά και από τις αντοχές τους».    

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent