Νεόφυτος Λάρκου: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας»

Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018

Ο απολογισμός της πρεμιέρας κατέγραψε ισοπαλία (0-0) για την Εθνική μας ομάδα των Νέων στην Πέγεια με αντίπαλο το Μαυροβούνιο.

Μια αγχωτική πρεμιέρα, όπως φάνηκε και στην πράξη, αλλά η γενικότερη της εικόνα αφήνει ελπίδες για την ομάδα μας και το στόχο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19.

Οι νεαροί διεθνείς μας δημιούργησαν τις ευκαιρίες για νικηφόρο ξεκίνημα όμως και ο βαθμός της ισοπαλίας είναι πολύ πιθανό να αποδειχτεί χρήσιμος για τη συνέχεια της προκριματικής φάσης.

Με πιο αποτελεσματικό πρόσωπο, η Εθνική μας θα καταφέρει να διεκδικήσει το εισιτήριο της πρόκρισης στον ενδέκατο όμιλο, που μετά και το 1-1 της Ρωσίας με τη Λετονία επιβεβαιώνεται η αρχική εκτίμηση για ένα κλειστό όμιλο με ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα.

«Ήταν ένα παιχνίδι όπως το περιμέναμε και δουλέψαμε πάνω σε αυτή τη βάση. Θα μπορούσαμε σίγουρα να το κερδίσουμε κρίνοντας από τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβήκαμε και επιθετικά, δημιουργήσαμε τις φάσεις για να σκοράρουμε.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας, τέλειωσε η πρεμιέρα και τώρα βλέπουμε τον αγώνα της ερχόμενης Παρασκευής με τη Ρωσία», ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα με το Μαυροβούνιο στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Νεόφυτος Λάρκου.

*Ο Ανδρόνικος Κακουλλής δεν κατάφερε να ενισχύσει τη σημερινή αποστολή. Ο επιθετικός της Εθνικής μας αναμένεται να είναι έτοιμος για τη συνέχεια της διοργάνωσης.

*Ο κύκλος της προετοιμασίας ενόψει Ρωσίας αρχίζει από αύριο με προπόνηση και ο Νεόφυτος Λάρκου μαζί με τους συνεργάτες του παρακολούθησαν την αντίπαλο μας στον αγώνα της με τη Λετονία.

*Η Ρωσία αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 τη Λετονία στο άλλο παιχνίδι του ομίλου μας. Οι Ρώσοι άνοιξαν το σκορ στο 31' και οι Λετονοί ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις.

*Ο αγώνας της Εθνικής μας με τη Ρωσία θα διεξαχθεί την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου στο Δημητικό Στάδιο Πέγειας και θα αρχίσει στις 11:00πμ. Την ίδια ώρα στο Στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης» θα διεξαχθεί ο αγώνας Μαυροβούνιο – Λετονία.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent