Συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας για το CFA Foundation

Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019

Στιγμιότυπο από τη συνάντηση στο Υπουργείο Παιδείας.
----------------------------

 

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας και το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής Μιχάλης Μίτας συναντήθηκαν το πρωί της Τρίτης με τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού Κώστα Χαμπιαούρη, τον οποίο και ενημέρωσαν για την απόφαση της ΚΟΠ για ίδρυση του μη κερδοσκοπικού, φιλανθρωπικού οργανισμού CFA Foundation.

Αναλύθηκε στον κ. Υπουργό η φιλοσοφία που θα διέπει τη λειτουργία του CFA Foundation καθώς και η απόφαση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου για ίδρυση νηπιαγωγείου, σε πρώτη φάση στη Λευκωσία και στη συνέχεια και στις υπόλοιπες επαρχίες.

Στο πλαίσιο αυτό, ζητήθηκε από τον Υπουργό Παιδείας όπως, οι αρμόδιες υπηρεσίες προσφέρουν την απαραίτητη τεχνογνωσία προκειμένου να υλοποιηθεί η απόφαση για ίδρυση νηπιαγωγείου.

Μεταξύ άλλων έγινε αναφορά στις προδιαγραφές που πρέπει να έχει ο χώρος που θα επιλεγεί, ο τρόπος στελέχωσής του και οτιδήποτε άλλο συνεπάγεται στη δημιουργία ενός νηπιαγωγείου.

Ο κ. Χαμπιαούρης χαιρέτισε την απόφαση της ΚΟΠ για ίδρυση νηπιαγωγείων στο πλαίσιο του CFA Foundation και διαβεβαίωσε πως τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του, βρίσκονται στη διάθεση της Ομοσπονδίας σε ότι χρειαστεί προκειμένου να υλοποιήσει τα σχέδια της, τα οποία θα έχουν θετικό αντίχτυπο σε όλη την κοινωνία.

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent