Με Λετονία στην αποψινή πρεμιέρα της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου Futsal

Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019
Με αντίπαλο τη Λετονία αρχίζει απόψε (19:30) τις υποχρεώσεις της στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2020 η Εθνική μας ομάδα Ανδρών Futsal.

Μια διοργάνωση που αρχίζει με φιλοδοξία την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και το γεγονός ότι ο όμιλος μας θα δώσει δύο εισιτήρια πρόκρισης, αυξάνει και τις πιθανότητες για τις ομάδες που συμμετέχουν.

Ο κύκλος της προετοιμασίας ολοκληρώθηκε στην αίθουσα που θα φιλοξενήσει τους αγώνες χωρίς ουσιαστικά προβλήματα και οι 14 ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στην αποστολή είναι έτοιμοι να στηρίξουν το πλάνο δράσης.

Η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει διαδοχικά τη Λετονία, την Αγγλία και το Γιβραλτάρ και η κάθε αρχή είναι ιδιαίτερα σημαντική σε ένα όμιλο με τρεις μόνο αγωνιστικές.

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής χαρακτηρίζει τον αγώνα της πρεμιέρας τελικό και τονίζει:

«Είναι τελικός γιατί η κάθε αρχή σε ένα σύντομο οδοιπορικό με τρεις αγώνες το αποτέλεσμα του καθορίζει πολλά και θετικός απολογισμός θα δημιουργήσει ασφαλώς εξαιρετικές προϋποθέσεις για τη συνέχεια.

Πιστεύουμε στην ομάδα μας, πιστεύουμε ότι έχουμε βελτιωθεί σε σημαντικούς τομείς και θα διεκδικήσουμε το καλύτερο. Από την πλευρά μας δεν υποτιμούμε ούτε έχουμε την πολυτέλεια να υποτιμήσουμε κανένα αντίπαλο. Ξέρουμε πολύ καλά τη Λετονία, είναι μια πολύ καλή ομάδα και η υψηλή της θέση στην παγκόσμια κατάταξη δεν είναι τυχαία».

Συνεχίζοντας ο Άθως Στυλιανού προσθέτει στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ:

«Βλέπουμε τη διάθεση των ποδοσφαιριστών μας, την έντονη επιθυμία τους να πετύχουν το στόχο της πρόκρισης και είμαι σίγουρος ότι θα τα δώσουν όλα για να συνεχίσουμε στη διοργάνωση. Για να έχουμε θετικό απολογισμό πρέπει να έχουμε συνολικά καλή παρουσία στον όμιλο, να είμαστε ανταγωνιστικοί και ελπίζω να πάνε όλα καλά από την αρχή για να αποκτήσουμε και την ανάλογη δυναμική για τη συνέχεια».

Η αυλαία στον όμιλο μας θα ανοίξει στις 16:30 με τον αγώνα της Αγγλίας με το Γιβραλτάρ και στις 19:30 θα ακολουθήσει ο αγώνας μας με τους Λετονούς. Οι αγώνες θα γίνουν στην αίθουσα Zemgales Olympic Centre (στην πόλη Jelgava), χωρητικότητας 1774 θέσεων.

Τον αγώνα της Εθνικής μας θα διαιτητεύσουν ο Kirill Naishouler (Φινλανδία) και ο Besart Ismajli (Κόσσοβο).

Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Ιταλός Massimo Cumbo και παρατηρητής αγώνα ο Ούγγρος Ferenc Ragadics.

*Πέντε από τους 14 ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στην αποστολή πέντε ποδοσφαιριστές για πρώτη φορά θα λάβουν μέρος σε επίσημη διοργάνωση. Ο λόγος για τους Κάντζο, Περέιρα, Φιλίππου, Λακκούφη και Ζαντή. 

*Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής νωρίς το απόγευμα θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον αγώνα Αγγλία – Γιβραλτάρ.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent