Πρεμιέρα με ισοπαλία 0-0 με πολλές χαμένες ευκαιρίες

Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019
Στιγμιότυπο από τον αγώνα μας με τους Λετονούς.
-------------------------------------------------


Πρεμιέρα με ισοπαλία 0-0 για την πολύ καλή Εθνικής μας με αντίπαλο τη Λετονία στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Futsal 2020.

Οι διεθνείς μας είχαν πολύ καλή παρουσία σε ολόκληρη τη διάρκεια του αποψινού αγώνα και  ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, δημιούργησαν μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ.

Οι 30 τελικές προσπάθειες είναι δείγμα της μεγάλης προσπάθειας που έγινε στη Λετονία από όλους τους ποδοσφαιριστές που πήραν χρόνο συμμετοχής.

Το 0-0 απέναντι στη γηπεδούχο ομάδα θεωρείται θετικό αποτέλεσμα και μας επιτρέπει να συνεχίζουμε με τις ίδιες πιθανότητες την προσπάθεια για πρόκριση.

Στο 11' με τον Γιάννη Ιωάννου και στο 12' με το Δημήτρη Λιοτατή χάθηκε διπλή ευκαιρία, ακολούθησε δοκάρι από τον εξαιρετικό Κάντζο σε ένα κρίσιμο χρονικά σημείο.

Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, αρχικά με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Κουλουμπρή και ακολούθως το δοκάρι του Ιωάννου, δημιουργήθηκε νέα καλή προϋπόθεση για να σκοράρουμε.

Συνεχίστηκε η πολύ καλή παρουσία από τους διεθνείς και στο δεύτερο ημίχρονο που δημιουργήσαμε πάλι σπουδαίες ευκαρίες με πιο χαρακτηριστικές του Νικόλα Χατζηγεωργίου στο 28ο λεπτό και το νέο δοκάρι του Δημήτρη Λιοτατή στο 33ο λεπτό.

«Πιστεύω πως με τη συνολική μας παρουσία αλλά και τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε μας άξιζε επιβράβευση περισσότερο από τον ένα βαθμό. Οι ποδοσφαιριστές μας έδωσαν πολλές δυνάμεις απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και έμπειρο προπονητή και επιβεβαίωσαν με την παρουσία τους την αποφασιστικότητα τους για πρόκριση.

Τίποτε δεν έχει αλλάξει, συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για νίκη απέναντι στην Αγγλία», δήλωσε αμέσως μετά τον αγώνα ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Άθως Στυλιανού.

Κύπρος: Σκαμπύλης, Περέιρα, Χατζηγεωργίου, Κάντζο, Κουλουμπρής (αρχική πεντάδα), Ομήρου, Μανώλη, Φιλίππου, Λιοτατής, Περικλέους, Ιωάννου, Λακκούφης, Ζαντής, Κωνσταντίνου.

Η αυλαία στον όμιλο μας άνοιξε με τον αγώνα της Αγγλίας με το Γιβραλτάρ (4-1). Όλοι οι αγώνες θα γίνουν στην αίθουσα Zemgales Olympic Centre (στην πόλη Jelgava), χωρητικότητας 1774 θέσεων.

Η συνέχεια (31 Ιανουαρίου)

16:30 Κύπρος - Αγγλία
19:30 Λετονία - Γιβραλτάρ

Οι δύο πρώτες ομάδες της κατάταξης του ομίλου μας θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent