Οι ευχαριστίες του Άθου Στυλιανού και το αντίο του Μανώλη

Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου 2019
Ο απολογισμός από την αποστολή της Λετονίας δυστυχώς μας άφησε εκτός από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Η Εθνική μας κέρδισε το Γιβραλτάρ με 11-0, αλλά το αποτέλεσμα του αγώνα της Λετονίας με την Αγγλία (3-1) μας κατέταξε στην 3η θέση.

Η συνολική παρουσία στον πρώτο όμιλο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2020 θα μπορούσε ασφαλώς να καταγράψει καλύτερο απολογισμό αν αναλογιστούμε τις πολλές χαμένες ευκαιρίες της πρεμιέρας (0-0 με τη Λετονία) και την ήττα από την Αγγλία (4-5) στα τελευταία εννέα δευτερόλεπτα.

Τα βαθμολογικά δεδομένα όμως δεν αλλάζουν. Κανένας δεν παραγνωρίζει ούτε τη μεγάλη προσπάθεια αλλά ούτε και το πάθος της ομάδας μας.

Στο τέλος αυτής της διαδρομής, που μας άφησε εκτός διοργάνωσης, οι διεθνείς μας αδίκησαν όμως τους εαυτούς τους. Οι λεπτομέρειες καθόρισαν το βαθμολογικό μας απολογισμό και η τοποθέτηση του Ομοσπονδιακού μας προπονητή μετά το τέλος του αγώνα της Λετονίας με την Αγγλία, ήταν χαρακτηριστική:

«Σήμερα παρακολουθήσαμε δύο πολύ καλές ομάδες όμως η Κύπρος πιστεύω θα μπορούσε και άξιζε να πάρει το ένα από τα δύο εισιτήρια της πρόκρισης» ανέφερε απευθυνόμενους στους διεθνείς μας ο Άθως Στυλιανού.

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής ανεξάρτητα από τον απολογισμό που μας άφησε εκτός διοργάνωσης, ευχαρίστησε τους διεθνείς μας για τη συνολική προσπάθεια που κατέβαλαν στη Λετονία και αναφέρθηκε ξεχωριστά για το Μανώλη Μανώλη, που αποχωρεί από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

«Δώσατε πολλές δυνάμεις, δεν έχω κανένα παράπονο. Ήρθαμε εδώ για να πάρουμε την πρόκριση και διεκδικήσαμε και την τελευταία μας πιθανότητα. Η ομάδα μας παρουσίασε βελτίωση, το δείξαμε σε ολόκληρη της διαδρομή των υποχρεώσεων μας και να συνεχίσετε τη σκληρή δουλειά. Εύχομαι επίσης ότι το καλύτερο στο Μανώλη που πρόσφερε τόσα πολλά στην Εθνική μας και σήμερα αποχωρεί».

Δεκαπέντε χρόνια στην Εθνική
Ο αγώνας εναντίον του Γιβραλτάρ ήταν σημαδιακός για την καριέρα του αρχηγού της Εθνικής μας ομάδας Ανδρών Futsal. Μετά από 15 χρόνια θητείας, ο Μανώλης Μανώλη έκλεισε τον κύκλο του ως στέλεχος της Εθνικής μας.

«Δεκαπέντε χρόνια έζησα μεγάλες συγκινήσεις, θα μου λείψουν οι μοναδικές στιγμές που μόνο αγωνιζόμενος με την Εθνική μπορείς να νιώσεις. Να συνεχίσετε να υπηρετείτε με ζήλο την ομάδα μας, να νιώθετε περήφανοι που φοράτε το εθνόσημο. Σας εύχομαι μεγαλύτερες επιτυχίες, θα παρακολουθώ την προσπάθεια σας και θα είμαι πάντα υποστηρικτής σας.

Η Ομοσπονδία μέσα από τους σχεδιασμούς της ενισχύει την πορεία για αναβάθμιση της Εθνική μας και οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε.

Σας ευχαριστώ όλους για τη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια, ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου αλλά και τους προπονητές που συνεργάστηκαν μαζί μου.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θέλω να εκφράσω στον Άθω Στυλιανού για τη στήριξη και το σεβασμό που έδειξε στο πρόσωπο μου τα τελευταία χρόνια», ανέφερε στα αποδυτήρια της Εθνικής μας ο Μανώλης μετά την ολοκλήρωση του αγώνα με το Γιβραλτάρ. 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent