ΑΠΟΕΛ - ΕΝ Παραλιμνίου, Απόλλων - ΑΕΛ στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Coca - Cola

Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2019

Πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο ΓΣΠ η κλήρωση της ημιτελικής φάσηςτου Κυπέλλου Coca – Cola.

Η διαδικασία της κλήρωσης έγινε στην παρουσία του Προέδρου της ΚΟΠ Γιώργου Κούμα, του Γενικού Διευθυντή Ανθούλη Μυλωνά και της εκπροσώπου της χορηγού εταιρείας Κυριακής Μακρομάλλη.

Τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης:

ΑΠΟΕΛ – ΕΝ Παραλιμνίου
Απόλλων - ΑΕΛ

**Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 3 και 17 Απριλίου 2019.

Ο κ. Κούμας ευχαρίστησε τη χορηγό εταιρεία για τα 57 χρόνια συνεργασία της με την ΚΟΠ στη χορηγία του Κυπέλλου, συγχάρηκε τις ομάδες που έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά και ευχήθηκε σε όλους καλή επιτυχία.

«Ο Μάρτιος είναι κάθε χρόνο ένας πολύ σημαντικός μήνας στις διοργανώσεις μας. Καλούμε όλες τις ομάδες να παραμείνουν αποκλειστικά συγκεντρωμένες στο αγωνιστικό κομμάτι και η Ομοσπονδία είναι εδώ για να διαφυλάττει την ομαλή διεξαγωγή των διοργανώσεων της», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της ΚΟΠ.



Εκ μέρους της χορηγού εταιρείας η Κυριακή Μακρομάλλη από το τμήμα μάρκετινγκ της εταιρείας, μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Σήμερα είναι η τελευταία φορά που η τύχη διαλέγει τους αντιπάλους.H πορεία προς τον τελικό πλησιάζει προς το τέλος και μπαίνει στην πιο συναρπαστική διαδρομή. Η αγωνία για τις 4 ομάδες που έφθασαν μέχρι εδώ αλλά και των χιλιάδων φίλων των ομάδων και γενικά του φίλαθλου κοινού κορυφώνεται. Ως χορηγός του Κυπέλλου Coca-Cola για 57 χρόνια, θέλουμε να συγχαρούμε όλες τις ομάδες που έφτασαν μέχρι εδώ.

Με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ας ευχηθούμε  το γυναικείο ποδοσφαιρικό κοινό της Κύπρου να αυξηθεί ακόμα περισσότερο.

Όλα αυτά τα χρόνια η Coca–Cola και η Α/φοι Λανίτη προβάλλουν τη θετική πλευρά του ποδοσφαίρου μέσα από το αθλητικό πνεύμα του ευ αγωνίζεσθαι. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που αυτό το μήνυμα φτάνει σε κάθε γωνιά της Κύπρου μέσα από τα ΜΜΕ, τα οποία είναι πάντα δίπλα μας και στηρίζουν το Κύπελλο Coca-Cola. Για ακόμη μια φορά, συγχαρητήρια και καλή τύχη σε όλες τις ομάδες».

Οι τιμές εισιτηρίων των αγώνων της ημιτελικής φάσης καθορίστηκαν ως ακολούθως:
Γενική είσοδος: €15,00
Μαθητικό: €10,00
Παιδικό: €1,00



Να σημειωθεί πως, ​​​​με την ευκαιρία της σημερινής Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Coca – Cola έγινε από γυναίκες. Τους κλήρους τράβηξαν η Κυριακή Μακρομάλλη εκ μέρους της Coca – Cola, η δημοσιογράφος Άντρια Χήρα και οι Μαριλένα Θεοδώρου και Κατερίνα Γκόντα του τμήματος Μάρκετινγκ της ΚΟΠ.
 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent