Δηλώσεις Μπεν Σιμόν και Πιέρου Σωτηρίου για τον αγώνα με το Σαν Μαρίνο

Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019
Σε σύντεντευξη τύπου για τον αγώνα με το Σαν Μαρίνο μίλησαν ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών Ραν Μπεν Σιμόν και ο διεθνής ποδοσφαιριστής Πιέρος Σωτηρίου. 

"Θέλουμε να παρουσιάσουμε μια καλύτερη Εθνική ομάδα από ότι στην προηγούμενη διοργάνωση, το Nations League. Βρισκόμαστε σε μια διαδικασία μέσω της οποίας προσπαθούμε να βελτιωθούμε συνεχώς. Θέλουμε να κάνουμε τον κόσμο να πιστέψει σε αυτή την Εθνική, στην οποία εγώ πιστεύω πάρα πολύ" δήλωσε ο κ. Μπεν Σιμόν, για να προσθέσει: 

"Ακούω δεξιά και αριστέρα τις τελευταίες ημέρες ότι θα νικήσουμε το Σαν Μαρίνο και θα χάσουμε από το Βέλγιο. Δεν θα αφήσουμε κανένα να αποφασίσει εκ των προτέρων για το αποτέλεσμα των αγώνων μας. Η δική μας προσπάθεια θα καθορίσει τι θα πάρουμε σε κάθε αγώνα. Θεωρώ ότι στην Εθνική Κύπρου έχουμε αυτή τη στιγμή την καλύτερη γενιά ποδοσφαιριστών η οποία, μαζί με τους πιο νεαρούς που χτυπούν την πόρτα της Εθνικής, θα καταφέρουν να πάρουν την Κύπρο σε μια μεγάλη διοργάνωση. Δεν ξέρω πότε θα γίνει αυτό, όμως είμαι σίγουρος ότι μια μέρα θα γίνει". 

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, ο Πιέρος Σωτηρίου δήλωσε:

"Ξεκινά μια νέα διοργάνωση στην οποία έχουμε τους δικούς μας στόχους. Πρέπει να δείξουμε στην πράξη και όχι μόνο στα λόγια πόσο πολύ θέλουμε τη διάκριση ως Εθνική ομάδα. Χρειάζεται με το Σαν Μαρίνο να είμαστε σοβαροί, να μην υποτιμήσουμε τον αντίπαλο, να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας και με τη βοήθεια του κόσμου να πετύχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε". 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent