Γιώργος Κούμας: «Ήταν τονωτική νίκη, καλούμε τον κόσμο την Κυριακή στο ΓΣΠ για να στηρίξει την Εθνική μας»

Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019

Μιλώντας στην κάμερα του ΡΙΚ μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με το Καζακστάν, ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Σήμερα πήραμε αυτό που χρειαζόμασταν, αυτό που ζητούσαμε. Τα παιδιά με πολλή προσπάθεια και μέσα σε αντίξοες γηπεδικές συνθήκες σε ένα πλαστικό γήπεδο, κατάφεραν με την πολύ καλή τους παρουσία στο δεύτερο ημίχρονο να μας κάνουν περήφανους.

Η Εθνική Κύπρου δεν είναι της Ομοσπονδίας ή του Γιώργου Κούμα ή των αξιωματούχων, είναι η ομάδα της Κύπρου μας. Είναι ο καλύτερος πρεσβευτής μας στο εξωτερικό.

Είμαστε σε μια περίοδο που χτίζουμε μια νέα ομάδα, έρχονται νέοι παίκτες, έχουμε κάποια προβλήματα αλλά θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Σήμερα ευτυχήσαμε να πάρουμε εκείνο που αξίζαμε να πάρουμε στο Στάδιο ΓΣΠ, γιατί και εκεί μας άξιζε η νίκη.

Το Καζακστάν είναι μια ομάδα που βρίσκεται στο ίδιο γκρουπ με την Κύπρο και είναι σημαντικό να κερδίζεις ομάδες που είναι μαζί σου, δείχνεις ότι κάνεις βήματα μπροστά.

Θα ήθελα για το επόμενο παιχνίδι την Κυριακή απέναντι στην Ρωσία στο Στάδιο ΓΣΠ,  να καλέσω τον κόσμο να έρθει να σταθεί δίπλα σε αυτά τα παιδιά, στην Εθνική μας γιατί το αξίζουν. Με λύπη μου ενημερώθηκα για την προπώληση των εισιτηρίων ότι οι φίλαθλοι της Ρωσίας μέχρι σήμερα είναι περισσότεροι από τους Κύπριους που πήραν εισιτήριο.

Δεν θέλω να πετάμε ψηλά με μια νίκη στο Καζακστάν. Ήταν τονωτική, θα βοηθήσει και τα παιδιά και τον προπονητή να βρουν την αυτοπεποίθηση τους για να πάμε παρακάτω. Θεωρώ ότι κάναμε ένα μικρό βήμα, έχουμε αρκετό δρόμο μπροστά μας και να εκμεταλλευτούμε αυτή την διοργάνωση, να πάμε για το καλύτερο για να ετοιμαστούμε για τις επόμενες υποχρεώσεις μας».

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent