Ενημέρωση για τις κίτρινες κάρτες (21/10)

Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020
Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, όπως είναι γνωστό για την ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021 διαφοροποιήθηκε ο Πειθαρχικός Κανονισμός για τους ποδοσφαιριστές και προπονητές που συμπληρώνουν κίτρινες κάρτες ως ακολούθως:

Ποδοσφαιριστές και προπονητές που συμπληρώνουν κίτρινες κάρτες, να μπορούν να εκτίσουν την ποινή τους σε ένα από τους επόμενους δύο αγώνες του Πρωταθλήματος που τους επιβλήθηκε η ποινή. 

Για να μην εκτιθεί η ποινή την αμέσως επόμενη αγωνιστική θα πρέπει την πρώτη εργάσιμη ημέρα μετά την συμπλήρωση των καρτών να ενημερώνεται η Ομοσπονδία γραπτώς, ότι δεν θα εκτίσει την αγωνιστική της τιμωρίας την επόμενη, αλλά στην μεθεπόμενη αγωνιστική.

Με βάση την πιο πάνω αλλαγή και μετά από επιστολές σωματείων της, η ΚΟΠ ενημερώνει ότι:

Το κείμενο ανανεώνεται

*Ο ποδοσφαιριστής της ΠΑΕΕΚ Ευγένιος Αντωνίου θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας με αντίπαλο την Ομόνοια Ψευδά.

*Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Ορόκλινη / Τρούλλοι FC Παναγιώτης Παναγή θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 7ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας με αντίπαλο την Πέγεια.

*Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Ματίας Σπόλιαριτς θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta με αντίπαλο την Πάφο.

*Ο ποδοσφαιριστής της Καρμιώτισσας Πολεμιδιών Ismail Sassi θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta με αντίπαλο την Ανόρθωση.

*Ο ποδοσφαιριστής του ΠΟ Ξυλοτύμπου Aristeu Plotasio Campanati Neto θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας με αντίπαλο τo ΘΟΪ Λακατάμιας.

*Ο ποδοσφαιριστής του Αχυρώνα Λιοπετρίου Κωνσταντίνος Σεμιρτζίδης θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας με αντίπαλο τον Οθέλλο Αθηαίνου.

*Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας Ψευδά Βασίλης Κουρτίδης θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας με αντίπαλο την ΠΑΕΕΚ.

*Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΖ Ζακακίου Νικόλας Θεοδώρου θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας με αντίπαλο τον Ονήσιλο Σωτήρας.

*Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ Τόμας Ντε Βινσέντι θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta με αντίπαλο τον Απόλλωνα.

*Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ  Anuar Mohamed Tuhami θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta με αντίπαλο την Ανόρθωση.

*Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Gino Ronald Van Kessel θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta με αντίπαλο την Ομόνοια.





 

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent