Οι προπονητές ψήφισαν τους κορυφαίους

Τρίτη, 13 Μαΐου 2014
Από δεξιά διακρίνονται με τη φανέλα της Εθνικής Νέων ο Χρίστος Τζιάμμας (10) και Ανδρέας Μακρής (9).
----------------------------------------------------------------------------
 
Μετά από ψηφοφορία των προπονητών αναδείχτηκαν οι καλύτεροι της περιόδου 2013 – 2014 και θα βραβευτούν στην ετήσια εκδήλωση των βραβεύσεων ΚΟΠ, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20/05/2014 και ώρα 20:00 στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία.
 
Αναλυτικά οι καλύτεροι της χρονιάς:
 
**Καλύτερος ποδοσφαιριστής στο Πρωτάθλημα «Γλαύκος Κληρίδης» αναδείχτηκε ο Μοντέιρο της ΑΕΛ, που στη μέχρι τώρα διαδρομή του Πρωταθλήματος πέτυχε 18 τέρματα.
 
**Καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής στο Πρωτάθλημα «Γλαύκος Κληρίδης» αναδείχτηκε ο νεαρός διεθνής της Ανόρθωσης Ανδρέας Μακρής, που πριν από δύο μήνες αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα της Εθνικής Ανδρών.
 
**Καλύτερος στο Πρωτάθλημα Νέων U-21 Α’ Κατηγορίας αναδείχτηκε ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ Χρίστος Τζιάμμας, βασικός στην Εθνική Νέων και με συμμετοχές στην Εθνική Ελπίδων.
 
**Καλύτεροι στο Πρωτάθλημα Παίδων U-17 αναδείχτηκαν οι ποδοσφαιριστές Παναγιώτης Αρτυματάς και Γρηγόρης Κάστανος με συμμετοχές στην Εθνική Παίδων.
 
Ο Αρτυματάς πανηγύρισε την κατάκτηση του Πρωταθλήματος μαζί με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου, ενώ ο Κάστανος ξεκίνησε τη χρονιά με τη φανέλα της Ένωσης και από τον περασμένο Φεβρουάριο ανήκει στη Γιουβέντους.
 
**Καλύτερος στο Πρωτάθλημα Παίδων U-15 Α’, Β’, Γ’, Δ’ Κατηγορίας αναδείχτηκε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Λάρνακας Μιχάλης Μούσιτς.
 
**Καλύτερος στο Πρωτάθλημα Παίδων U-13 Α’, Β’, Γ’, Δ’ Κατηγορίας αναδείχτηκε ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Λευκωσίας Ιάκωβος Κωνσταντίνου.
 
Ο καλύτερος προπονητής
Καλύτερος προπονητής του Πρωταθλήματος «Γλαύκος Κληρίδης» αναδείχτηκε ο προπονητής του Ερμή Αραδίππου Νίκος Παναγιώτου.
 
Θα βραβευτεί επίσης με το έπαθλο του πρώην προπονητή της Εθνικής Κύπρου μ. Πάμπου Αβρααμίδη.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent