9 Ιουνίου αρχίζουν οι μεταγραφές

Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2016

Η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού αρχίζει την Πέμπτη 9 Ιουνίου και ολοκληρώνεται την Τετάρτη 31 Αυγούστου.

Σύμφωνα με την προκήρυξη του Πρωταθλήματος Α' Κατηγορίας, ο μέγιστος αριθμός των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών άνω των 21 ετών που δικαιούται η κάθε ομάδα να έχει στο ρόστερ της είναι 25 (κατάλογος Α΄).

Από τους 25 αυτούς ποδοσφαιριστές, τουλάχιστον οι δέκα πρέπει να ήταν εγγεγραμμένοι σε Σωματείο μέλος της ΚΟΠ πριν συμπληρώσουν τα 18 τους χρόνια και οι τρεις από τους δέκα, να ήταν εγγεγραμμένοι πριν τα 18 τους στο Σωματείο που αγωνίζονται σήμερα. Σε αντίθετη περίπτωση, ο μέγιστος αριθμός των 25 επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, θα πρέπει να μειωθεί κατά τον αριθμό που υπολείπεται για να συμπληρωθεί ο αριθμός των 10 ποδοσφαιριστών.

Ο συνολικός αριθμός των ξένων ποδοσφαιριστών (μη Κύπριων ή Κοινοτικών) δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους πέντε

Παράλληλα με τον κατάλογο Α' οι ομάδες δηλώνουν και κατάλογο Β΄ που αφορά ποδοσφαιριστές κάτω των 21 ετών και στον οποίο δεν υπάρχει αριθμητικός περιορισμός.

Από την στιγμή που το Πρωτάθλημα Α' Κατηγορίας αρχίζει στις 20 Αυγούστου, οι ομάδες πρέπει να δηλώσουν το ρόστερ τους την Παρασκευή 19 Αυγούστου. Επίσης, οι ομάδες μπορούν να προβούν σε αλλαγές στο αρχικό ρόστερ που θα δηλώσουν την Παρασκευή 26 Αυγούστου και την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου. 

ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα που αγωνίζονται στο Super Cup που θα γίνει στις 10 Αυγούστου, θα πρέπει να δηλώσουν το ρόστερ τους την Παρασκευή 5 Αυγούστου.

Μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου οι ομάδες μπορούν να προχωρήσουν στην εγγραφή ανέργων ποδοσφαιριστών. 

Στη Β΄ και στη Γ' Κατηγορία ισχύουν οι ίδιες ημερομηνίες για τη μεταγραφική περίοδο. 

Στη Β' Κατηγορία, σύμφωνα με την προκήρυξη, οι ομάδες μπορούν να έχουν μέχρι 16 επαγγελματίες ποδοσφαιριστές άνω των 22 ετών. Από τους 16 ποδοσφαιριστές, τουλάχιστον οι δέκα πρέπει να ήταν εγγεγραμμένοι σε Σωματείο μέλος της ΚΟΠ πριν συμπληρώσουν τα 18 τους χρόνια.
 
Στη Γ' Κατηγορία, ο μέγιστος αριθμός επαγγελματιών ποδοσφαιριστών άνω των 22 ετών είναι 8. Οι έξι εξ αυτών θα πρέπει να ήταν εγγεγραμμένοι σε Σωματείο μέλος της ΚΟΠ πριν συμπληρώσουν τα 18 τους χρόνια. 

Οι ομάδες Β' και Γ' Κατηγορίας θα πρέπει να δηλώσουν το ρόστερ τους την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου ενώ μπορούν να προβούν σε αλλαγές στο ρόστερ τους κάθε Παρασκευή, μέχρι τις 7 Οκτωβρίου.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent