Διαθέσιμα τα εισιτήρια για τους φίλους του ΑΠΟΕΛ για τον αγώνα με τον Απόλλωνα

Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2018
Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας τους με τον Απόλλωνα την ερχόμενη Τετάρτη 31 Ιανουαρίου στο Τσίρειο για την 22η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta (ώρα έναρξης 17:00), μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ στη διεύθυνση  www.cfa.com.cy μέχρι τα μεσάνυκτα της Τρίτης 30 Ιανουαρίου.
Στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ υπάρχει το σχετικό banner που παραπέμπει στην πώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα. Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα στο σύνδεσμο (link) https://online.theasis.cy.net/ticketonline/cfa/ .

Να σημειωθεί ότι μετά από αίτημα του ΑΠΟΕΛ, για 48 ώρες έχουν προτεραιότητα να προμηθευτούν εισιτήριο οι δικαιούχοι, όπως αυτοί θα καθοριστούν από το ΑΠΟΕΛ βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων. 

Οι δικαιούχοι θα λάβουν κωδικό αριθμό μέσω μηνύματος SMS από την εταιρεία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ τον οποίο μπορούν να χρησιμοποιήσουν για την αγορά του εισιτηρίου τους. 

Οι υπόλοιποι, μπορούν να προμηθευτούν εισιτήριο από τις 11:00 το πρωί της Κυριακής 28 Ιανουαρίου και έπειτα.

Η διευθέτηση αυτή έγινε κατόπιν συνεννόησης με το Γραφείο της Επιτρόπου Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και μπορεί να ισχύσει και για τις υπόλοιπες ομάδες οι οποίες επιθυμούν να παρέχουν προτεραιότητα διάθεσης εισιτηρίων για προκαθορισμένο χρόνο σε φιλάθλους τους.

Για τον αγώνα με τον Απόλλωνα, έχουν παραχωρηθεί στο ΑΠΟΕΛ 1300 εισιτήρια.

Οι φίλαθλοι μπορούν να απευθύνονται για τεχνική υποστήριξη για on line αγορά εισιτηρίων στο τηλέφωνο 22 860990.

Διευκρινίζεται ότι:

-Όσοι θα αγοράσουν τα εισιτήρια τους, καλούνται να τα εκτυπώσουν και να τα έχουν μαζί τους κατά την είσοδο τους στο Στάδιο. Μαζί τους, θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να έχουν και την πολιτική τους ταυτότητα.

-Σε περίπτωση που τα στοιχεία του κατόχου του εισιτηρίου δεν είναι τα ίδια με τα στοιχεία της πολιτικής του ταυτότητας, δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στο Στάδιο.

-Υπενθυμίζεται ότι, το παιδικό εισιτήριο αφορά άτομα κάτω των 12 ετών και το μαθητικό εισιτήριο άτομα κάτω των 18 ετών, κάτι το οποίο επίσης θα ελέγχεται.

-Το εισιτήριο δεν θα κατακρατείται στην είσοδο του Σταδίου. Θα ελέγχεται και θα επιστρέφεται στον κάτοχο του.
-Η πώληση των εισιτηρίων θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018 τα μεσάνυχτα.
-Δεν θα γίνει πώληση εισιτηρίων από οποιοδήποτε άλλο σημείο για την κερκίδα της φιλοξενούμενης ομάδας.
-Η είσοδοι του Σταδίου την ημέρα του αγώνα θα ανοίξουν 1,5 ώρα πριν την έναρξη, δηλαδή, στις 15:30.
-Παρακαλούνται οι φίλαθλοι όπως προσέλθουν έγκαιρα στο Στάδιο και να συνεργάζονται με τα υπεύθυνα για τον έλεγχο άτομα για αποφυγή ταλαιπωρίας.

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent