Σε ρυθμούς προετοιμασίας η Εθνική Νέων Futsal

Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2018
Σε ρυθμούς προετοιμασίας ξαναμπαίνει σύντομα η Εθνική Νέων U19 Futsal και το πρόγραμμα εντός Σεπτεμβρίου θα περιλαμβάνει και τους πρώτους διεθνείς φιλικούς αγώνες.
 
Η προσπάθεια της συγκρότησης της Εθνικής Νέων άρχισε βασικά τους τελευταίους μήνες και το πρώτο δείγμα, ουσιαστικά θα το έχουμε στο διπλό φιλικό με αντίπαλο το Μαυροβούνιο στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα, στην Κύπρο.
 
Τέλη Αυγούστου οι νεαροί διεθνείς μας θα επιστρέψουν σε ρυθμούς προπονήσεων και θα ακολουθήσει νέος κύκλος προετοιμασίας πριν από το διπλό φιλικό.
 
«Κάθε αρχή είναι δύσκολη, χρειαζόμαστε αρκετή δουλειά για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μια καλή βάση και σίγουρα τα πρώτα φιλικά θα μας βοηθήσουν για να γίνουμε καλύτεροι και να διορθώσουμε τα λάθη μας», επισημαίνει χαρακτηριστικά ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Άθως Στυλιανού.
 
Μαζί με το συνεργάτη του Χρυσόστομο Χρυσοστόμου, έχουν αξιολογήσει αρκετούς ποδοσφαιριστές και η πόρτα της Εθνικής μας ασφαλώς παραμένει ανοικτή. 
 
Μέσα από τη συγκρότηση της Εθνικής Νέων ενισχύεται ασφαλώς και η προσπάθεια για καλύτερη στελέχωση της Εθνικής Ανδρών. Η τεχνική ηγεσία στο κοντινό μέλλον προτίθεται μάλιστα να συμπεριλάβει και στελέχη της Εθνικής Νέων σε προπονήσεις των ανδρών.
 
Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα
Η UEFA σε συνέχεια προηγούμενης απόφασης της για περαιτέρω αναβάθμιση του αθλήματος προχωρεί στη δημιουργία διοργάνωσης Πρωταθλήματος Νέων Futsal U19 σε εθνικό επίπεδο. 
 
Η κλήρωση της προκριματικής φάσης είναι ορισμένη για την 1η Νοεμβρίου και οι αγώνες θα διεξαχθούν μεταξύ 21 – 26 Ιανουαρίου 2019.
 
Σύμφωνα με τον αγωνιστικό σχεδιασμό της UEFA, οι ομάδες που θα προκριθούν από τους ομίλους της προκριματικής φάσης θα συνεχίσουν στον main round όπου οι αγώνες θα γίνουν τον Μάρτιο του 2019.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent