Η Εθνική μας θα επιδιώξει να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της με βαθμολογικό κέρδος

Κυριακή, 7 Οκτωβρίου 2018
Ο απολογισμός των δύο πρώτων αγωνιστικών ξεκαθάρισε το σκηνικό και με τις ομάδες που θα περάσουν από το δεύτερο όμιλο της προκριματικής φάσης στον Elite round.
 
Ελβετία και Τουρκία βρίσκονται στους έξι βαθμούς και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα στο μεταξύ τους παιχνίδι, εξασφάλισαν εισιτήριο πρόκρισης.
 
Η Εθνική μας ομάδα των Νεανίδων U19 που προέρχεται από δύο ήττες όπως και το Αζερμπαϊτζάν, στο φινάλε θα διεκδικήσουν το πρώτο τους βαθμολογικό κέρδος με την ελπίδα πως η ομάδα μας θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της με θετικό αποτέλεσμα.
 
Η μεγάλη προσπάθεια στο παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο την Τουρκία δυστυχώς δεν κατέγραψε βαθμολογικό κέρδος και πλέον όλο το βάρος επικεντρώνεται στην αναμέτρηση της ερχόμενης Τρίτης με το Αζερμπαϊτζάν.
 
Κόντρα στην Τουρκία, που διαθέτει πολύ καλή ομάδα και ασφαλώς το πλεονέκτημα της έδρας, η Εθνική μας είχε καλή παρουσία και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να ισοφαρίσει πριν διαμορφωθεί το 3-1.
 
«Δεν έχω παράπονο από τις ποδοσφαιρίστριες μας. Έδωσαν πολλές δυνάμεις, είχαμε ανταγωνιστική παρουσία και αν γινόταν το 2-2 ίσως και η κατάληξη του αγώνα να ήταν διαφορετική.
 
Μετά από δύο πολύ δύσκολους αγώνες θα προσπαθήσουμε να ανασυνταχθούμε για να διεκδικήσουμε το καλύτερο στο παιχνίδι της ερχόμενης Τρίτης. Η παρουσία μας στον αγώνα με την Τουρκία έδωσε ελπίδες και για καλύτερα αποτελέσματα», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Άγγελος Τσολάκης.
 
Η προετοιμασία αρχίζει από σήμερα και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα και παράλληλα με τις προπονήσεις οι ποδοσφαιρίστριες μας θα παρακολουθήσουν και μέρος του αγώνα του Αζερμπαϊτζάν με την Ελβετία.
 
Σημειώνεται ότι ο αγώνας έγινε πριν από το παιχνίδι της Εθνικής μας και έτσι ο Άγγελος Τσολάκης μαζί με το συνεργάτη του Δημήτρη Μιλτιάδους είχαν την ευκαιρία να τον παρακολουθήσουν.
 
Όπως προαναφέραμε μετά από δύο αγώνες Ελβετία και Τουρκία βρίσκονται στους έξι βαθμούς και χωρίς βαθμό παραμένουν Αζερμπαϊτζάν και Κύπρος. Το φινάλε είναι προγραμματισμένο την ερχόμενη Τρίτη και ώρα 16:30 όπου θα γίνουν οι αγώνες Ελβετία – Τουρκία και Κύπρος – Αζερμπαϊτζάν.
 
Με το Αζερμπαϊτζάν συναντηθήκαμε για τελευταία φορά στην προκριματική φάση του 2015 και τότε φέραμε ισοπαλία εκτός έδρας με 0-0. Ο αγώνας έγινε στις 18 Σεπτεμβρίου το 2014 στο Μπακού.
 
*Η Σταυριάνα Αντωνίου που σημείωσε το γκολ της Εθνικής μας εναντίον της Τουρκίας, ήταν μέλος της αποστολής που συμμετείχε και στην προηγούμενη προκριματική φάση στην Πορτογαλία.
 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent