Διάλεξη για τη διατροφή των ποδοσφαιριστών των Εθνικών Παίδων από τη Lidl (video)

Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2018

Η Lidl Κύπρου σε συνεργασία με την ΚΟΠ, διοργάνωσαν πρόσφατα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Lidl Food Academy, για την παγκόσμια ημέρα διατροφής, διάλεξη αφιερωμένη στην διατροφή των νεαρών ποδοσφαιριστών των Εθνικών ομάδων μας Παίδων U14 και U15.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής που γιορτάζεται σ’ όλο τον κόσμο στις 16 Οκτωβρίου, και που στόχο έχει έναν κόσμο απαλλαγμένο από την πείνα και τη φτώχεια, όπου όλοι έχουν δικαίωμα στην υγιεινή ζωή, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση προς τιμή των νεαρών μας ποδοσφαιριστών που στελεχώνουν τις Εθνικές U14 και U15.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης οι νεαροί ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με την σωστή και προσεγμένη διατροφή πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τους αγώνες.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές των ομάδων μας μαζί με τους προπονητές τους, εκπρόσωποι από τα ΜΜΕ και την ΚΟΠ που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, ενημερώθηκαν από την Κλινική και Αθλητική Διαιτολόγο – Διατροφολόγο, Νικολέττα Μιχαηλίδου για τη σωστή διατροφή που πρέπει να λαμβάνει ένας αθλητής.

Με την ομιλία της Νικολέττας Μιχαηλίδου που είχε τίτλο «Διατροφή και νεαρός ποδοσφαιριστής», έδωσε στους παρευρισκόμενους συμβουλές διατροφής που όταν εφαρμόζονται προσφέρουν ουσιαστικά οφέλη για τους αγώνες.

Στη συνέχεια οι νεαροί συμμετείχαν σε παιχνίδι με σουτ και γκολ με έπαθλο μία μοντέρνα handback παγωνιέρα.

Δείτε στιγμιότυπα από την εκδήλωση:

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent