Όλα ανοικτά στον όμιλο μας δύο αγωνιστικές πριν το τέλος

Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2018

Δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση των αγώνων του 3 ομίλου της 3ης Κατηγορίας στο Πρωτάθλημα των Εθνών, όλα είναι ρευστά για την τελική κατάταξη των ομάδων.

Ακόμη και η Κύπρος, με ένα συνδυασμό αποτελεσμάτων, μπορεί να τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου. Αυτό θα συμβεί αν η Εθνική μας πετύχει δύο νίκες σε βάρος της Βουλγαρίας και της Νορβηγίας και παράλληλα, οι δύο αυτές ομάδες να ηττηθούν από τη Σλοβενία.

Σε αυτό το σενάριο, η Κύπρος θα τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου με δέκα βαθμούς. Αυτό είναι το πιο αισιόδοξο σενάριο για την Εθνική μας, όμως, όπως γίνεται αντιληπτό, υπάρχουν και πολλά άλλα που διαφοροποιούν την κατάταξη όλων των ομάδων.

Σήμερα, η Κύπρος θα υποδεχθεί τη Βουλγαρία και την ίδια ώρα η Σλοβενία τη Βουλγαρία ενώ στην 6η αγωνιστική, η Κύπρος θα υποδεχθεί τη Νορβηγία και η Βουλγαρία τη Σλοβενία.

Νορβηγία και Βουλγαρία έχουν από εννέα βαθμούς, η Κύπρος τέσσερις και η Σλοβενία ένα.

Ασφαλώς, ο στόχος της Εθνικής μας είναι να πάρει το μάξιμουμ των βαθμών και από τους δύο αγώνες και ο απολογισμός για την τελική κατάταξη θα γίνει ανάλογα και με τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent