Προετοιμασία ενόψει Γεωργίας

Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018
Στιγμιότυπο από τη σημερινή προπόνηση της Εθνικής μας στη Γεροσκήπου.
-------------------------------------------------


Τον κύκλο της προετοιμασίας της ενόψει του φιλικού αγώνα με αντίπαλο τη Γεωργία συνεχίζει η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων.

Μετά το φιλικό με τους Νέους της Γερμανίας την περασμένη Πέμπτη, η τεχνική ηγεσία θα έχει την ευκαιρία για νέα χρήσιμα συμπεράσματα στο ξεκίνημα του νέου κύκλου για τη συγκρότηση της ομάδας που θα λάβει μέρος στην επόμενη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21.

«Κάθε φιλικός αγώνας έχει σίγουρα τη δική του χρησιμότητα, πόσο μάλλον σε αυτή τη νέα φάση της δουλειάς που προετοιμαζόμαστε για τις νέες μας επίσημες υποχρεώσεις στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Μετά και από το φιλικό με τη Γεωργία σίγουρα θα έχουμε καλύτερη εικόνα για το πως προχωράμε και με το δεδομένο πως χρειαζόμαστε σκληρή δουλειά», δήλωσε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Νίκος Ανδρονίκου.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου περιλαμβάνει διπλή προπόνηση και το ίδιο θα επαναληφθεί και τις επόμενες ημέρες. Σημειώνεται ότι από αγωνιστικής πλευράς λόγω τραυματισμού δεν συμμετέχει στις προπονήσεις ο Εύδωρας Συλβέστρος.

Το φιλικό με τη Γεωργία θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη και ώρα 14:30 στο Δημοτικό Στάδιο Γεροσκήπου.
 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent