Ο απολογισμός από τα πρώτα φιλικά

Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018
Στιγμιότυπο από το χθεσινό φιλικό 1-1 με τη Γεωργία.
----------------------------


Μέσα από τη διεξαγωγή των δύο φιλικών αγώνων στη Γεροσκήπου βγήκαν τα πρώτα συμπεράσματα για τη συγκρότηση της νέας Εθνικής Ελπίδων που θα λάβει μέρος στην επόμενη προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21.

Ο Νίκος Ανδρονίκου έδωσε την ευκαιρία σε αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές και στο κοντινό μέλλον θα μεγαλώσει ο κατάλογος των επιλογών του.

Το γεγονός ότι αρκετά στελέχη της ομάδας ηλικιακά έκλεισαν τον κύκλο τους στην Εθνική Ελπίδων, υποχρεώνει την τεχνική ηγεσία να αρχίσει τη συγκρότηση της επόμενης ομάδας και τα φιλικά παιχνίδια έχουν μεγάλη χρησιμότητα.

Ο νέος κύκλος άρχισε με φιλικό κόντρα στην Εθνική Νέων U18 της Γερμανίας (0-1) και ακολούθησε το φιλικό 1-1 με την αντίστοιχη ομάδα της Γεωργίας.

Όπως δήλωσε και ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής, το ξεκίνημα της νέας προσπάθειας άφησε τα θετικά του, όμως χρειάζεται ακόμη αρκετή δουλειά για να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων (η κλήρωση θα γίνει τον ερχόμενο μήνα).

Στα δύο φιλικά συνολικά χρησιμοποιήθηκαν 22 ποδοσφαιριστές, δυστυχώς όμως, οι Παναγιώτης Αρτυματάς και Εύδωρας Σιλβέστρος λόγω τραυματισμού δεν αγωνίστηκαν στο δεύτερο φιλικό με τη Γεωργία.

Υπό συνεχή παρακολούθηση βρίσκονται αρκετοί ποδοσφαιριστές και πριν φτάσουμε στις επίσημες υποχρεώσεις, θα δοθεί και σε άλλους η ευκαιρία να λάβουν μέρος σε προετοιμασία της Εθνικής μας.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent