Πρόγραμμα Πρωταθλημάτων Grassroots ΠΟΑ (9η αγωνιστική) με σύνθημα «Σήμερα μιλώ ΜΟΝΟ εγώ»

Τρίτη, 8 Ιανουαρίου 2019

Με σύνθημα «Σήμερα μιλώ ΜΟΝΟ εγώ», η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου διοργανώνει εκστρατεία για «Σιωπηλή Προπονητική Καθοδήγηση» (Silent Coaching) στους αγώνες των Παγκύπριων Παιδικών Πρωταθλημάτων GRASSROOTS ΠΟΑ που διοργανώνει η Ομοσπονδία και θα διεξαχθούν το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019.

Στόχος της εκστρατείας είναι οι ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ  αλλά και οι ΓΟΝΕΙΣ  που παρακολουθούν τους αγώνες, να αφήσουν τα παιδιά να χαρούν το αγαπημένο τους άθλημα  χωρίς φωνές, οδηγίες, παροτρύνσεις ή παρατηρήσεις που πάρα πολλές φορές προκαλούν στα παιδιά άγχος και πίεση.

Στους αγώνες των  Παιδικών Πρωταθλημάτων GRASSROOTS ΠΟΑ της ΚΟΠ το  Σάββατο 12.01.19 , θα μπορούν να μιλούν μόνο τα παιδιά, έχοντας έτσι την ευκαιρία να πάρουν πρωτοβουλίες και να δημιουργήσουν από μόνα τους στο γήπεδο, να κάνουν λάθη χωρίς το άγχος της παρατήρησης και μέσα από τα λάθη τους, να προσπαθήσουν να γίνουν καλύτεροι.

Όσο για τους ενήλικες, μπορούν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στα γήπεδα βοηθώντας ΜΟΝΟ με το χειροκρότημα τους και στις ΔΥΟ ομάδες που θα αγωνίζονται και όχι μόνο για την ομάδα του παιδιού τους.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου καλεί όλους να σεβαστούν την εκστρατεία και να αφήσουν τα παιδιά να χαρούν το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, παίρνοντας τα ίδια τις αποφάσεις και πρωτοβουλίες στον αγωνιστικό χώρο.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής δημοσιεύεται στο τέλος της είδησης (σχετικά αρχεία).

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent