Σύσκεψη για Παιδικά Πρωταθλήματα Grassroots ΠΟΑ στη Λευκωσία

Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019

Πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό χώρο Νουέβο Κάμπο στη Λευκωσία, συνάντηση όλων των Τεχνικών Διευθυντών  των Ακαδημιών της Επαρχίας Λευκωσίας που συμμετέχουν στα Παιδικά Πρωταθλήματα Grassroots ΠΟΑ της Κυπριακής Ομοσπονδίας  Ποδοσφαίρου.

Η πολύ  ενδιαφέρουσα συζήτηση που διάρκεσε πέραν της μιάμιση ώρας  πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, εκφράστηκαν και συζητήθηκαν απόψεις που αφορούν τα Παιδικά Πρωταθλήματα της ΚΟΠ στη Επαρχία Λευκωσίας και όλες οι Ακαδημίες δια των εκπροσώπων τους είχαν τη ευκαιρία να διατυπώσουν τις θέσεις τους.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης δόθηκαν επίσης και προσκλήσεις για όλα τα παιδιά των Ακαδημιών για τους επικείμενους αγώνες της Εθνικής Ομάδας της Κύπρου με Σαν Μαρίνο και Βέλγιο αντίστοιχα, στο Στάδιο ΓΣΠ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος και η Επαρχία Λευκωσίας  έχει σημειώσει αύξηση ρεκόρ  στα Παιδικά Πρωταθλήματα Grassroots της ΚΟΠ με τη συμμετοχή  172 ομάδων από 27 διαφορετικές Ακαδημίες!

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας επιδεικνύει έντονο προσωπικό  ενδιαφέρον  για τα Παιδικά μας Πρωταθλήματα για την περαιτέρω  βελτίωση και ανάπτυξη τους.

Εκ μέρους της ΚΟΠ στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Διευθυντής Παιδικών Πρωταθλημάτων ΚΟΠ  Χάρης Κυρίλλου και οι Επαρχιακοί  Υπεύθυνοι Λευκωσίας των Παιδικών Πρωταθλημάτων Grassroots ΚΟΠ Αγγέλα Κυριάκου και Βάσος Πρατζιώτης. 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent