Η νίκη της ΕΝΥ Διγενής στο ντέρμπι και η πρωτιά του Διγενή Μόρφου

Τρίτη, 2 Απριλίου 2019

Οι ποδοσφαιριστές του Διγενή Μόρφου έμειναν μόνοι τους στην κορυφή.
------------------------------------------------------------


Συνεχίζεται και μετά την ολοκλήρωση της 27ης αγωνιστικής ο έντονος συναγωνισμός στις κορυφαίες θέσεις του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

Ο πρωτοπόρος  Διγενής Ακρίτας Μόρφου μετά το εκτός έδρας 3-0 επί του Χαλκάνορα έφτασε στους 57 βαθμούς, τρεις περισσότερους από την Ομόνοια Ψευδά που ηττήθηκε από τον Κούρρη Ερήμης με 1-0.

Ο ΠΟ Ξυλοτύμπου ηττήθηκε στην έδρα του με 4-0 από τον Εθνικό Άσσιας και έχασε το αήττητο σερί των 16 αγωνιστικών, όμως διατηρείται σταθερά στην 3η θέση της κατάταξης και βρίσκεται πολύ κοντά στη μαθηματική εξασφάλιση της ανόδου.

Στην τέταρτη θέση με 44 βαθμούς ανέβηκε η ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα μετά τη νίκη της στο ντέρμπι επί της ΕΝΑΔ με 3-0. Η ΕΝΑΔ έμεινε στους 43 βαθμούς και υποχώρησε στην 5η θέση.

Μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος η ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα θα αντιμετωπίσει διαδοχικά την Ομόνοια Ψευδά (εκτός έδρας), τον Αχυρώνα Λιοπετρίου (εντός έδρας) και φινάλε στα Λύμπια με αντίπαλο την Ολυμπιάδα.

Η ΕΝΑΔ θα αντιμετωπίσει την Πέγεια (εντός έδρας), την Ελπίδα Αστρομερίτη (εκτός έδρας) και στην τελευταία αγωνιστική θα φιλοξενήσει τον Χαλκάνορα.

Στους 39 βαθμούς βρίσκεται ο Εθνικός Άσσιας και στους 38 βαθμούς ο ΠΟ Ορμήδειας και ο Κούρρης Ερήμης.

Στην κάτω ζώνη μαθηματικά διαβαθμίστηκε μόνο η Πέγεια (9 βαθμοί) και ο Εθνικός Λατσιών με τους 25 βαθμούς έχει την πιο δύσκολη αποστολή από τις υπόλοιπες ομάδες που διατρέχουν κίνδυνο.

Στατιστικά
Ο Διγενής Μόρφου σε αυτή τη διαδρομή πέτυχε τα περισσότερα τέρματα (60) και ο ΠΟ Ξυλοτύμπου δέχτηκε τα λιγότερα τέρματα (παθητικό 21).

Τα λιγότερα τέρματα (21) πέτυχε η Πέγεια, που δέχτηκε και τα περισσότερα τέρματα (63). Το περασμένο Σάββατο έφερε ισοπαλία 1-1 με την Ορμήδεια και έτσι διέκοψε το αρνητικό σερί με τις επτά συνεχόμενες ήττες.

Τις περισσότερες ισοπαλίες (13) έφερε ο Αχυρώνας Λιοπετρίου και τις λιγότερες (3) η Ομόνοια Ψευδά και ο Διγενής Μόρφου.

Την κούρσα των σκόρερ οδηγεί με δεκαπέντε τέρματα ο Ανδρέας Ιωάννου (Κούρρης Ερήμης) και ακολουθούν με δεκατρία τέρματα οι Νικόλας Παπαζαχαρίου (Χαλκάνορας), Παναγιώτης Παναγιώτου (Ομόνοια Ψευδά), Σαμ Σιαπάν (Εθνικός Άσσιας) και Ανδρέας Χριστοδούλου (ΠΟ Ορμήδειας).

**Το αναλυτικό πρόγραμμα και η βαθμολογία δημοσιεύονται στην Κατηγορία Διοργανώσεις / Άνδρες και κάτω από τον τίτλο Πρωτάθλημα Γ' Κατηγορίας.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent