Με αντίπαλο την Ουκρανία αρχίζει σήμερα (18:00) τις υποχρεώσεις της η Εθνική Ελπίδων στο τουρνουά Λομπανόφσκι

Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2019

Με αντίπαλο την Ουκρανία αρχίζει σήμερα τις υποχρεώσεις της στο 16ο διεθνές τουρνουά «Λομπανόφσκι» η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο του Κιέβου και θα αρχίσει στις 18:00.

Στο τουρνουά συμμετέχουν επίσης Ισραήλ – Βουλγαρία και θα αναμετρηθούν μεταξύ τους νωρίτερα το απόγευμα, στις 15:00.

Θα είναι ο δεύτερος αγώνας για την Εθνική μας μέσα στο 2019 και ο πρώτος φιλικός μετά το νικηφόρο 1-0 τον περασμένο Μάρτιο σε βάρος του Γιβραλτάρ για την πρεμιέρα της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21.

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Νίκος Ανδρονίκου κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας έδωσε μεγάλο βάρος σε θέματα τακτικής και ανεξάρτητα από τις δυσκολίες, περιμένει την καλύτερη δυνατή παρουσία από τους διεθνείς μας.

«Είμαστε εδώ για να διεκδικήσουμε το καλύτερο και μέσα από τους αγώνες που θα δώσουμε να βγούμε κερδισμένοι σε σημαντικούς τομείς ενόψει και των υποχρεώσεων που θα ακολουθήσουν στα προκριματικά.

Είναι ένα πολύ χρήσιμο τουρνουά αφού στην ομάδα υπάρχουν αρκετοί νέοι ποδοσφαιριστές και η συμμετοχή προσφέρει πολύπλευρο κέρδος για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε πιο δυνατοί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της Εθνικής μας Μιχάλης Χαραλάμπους.

Η αποστολή της Εθνικής μας βρίσκεται στο Κίεβο από το απόγευμα της Κυριακής και εκτός από το σημερινό παιχνίδι, θα δώσει και δεύτερο την ερχόμενη Τετάρτη. Το πρόγραμμα θα καθοριστεί μετά από τους αγώνες της πρεμιέρας.

Η Ομοσπονδία της χώρας προβάλει ιδιαίτερα τη διοργάνωση του τουρνουά προς τιμή του Λομπανόφσκι, αυτής της μεγάλης μορφής του Ουκρανικού αλλά και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Η φετινή διοργάνωση είναι η 16η στη σειρά και η Κύπρος για πρώτη φορά θα λάβει μέρος.

Η αποστολή της Ουκρανίας με εξαίρεση ένα ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην Ισπανική Λούγκο, στηρίζεται αποκλειστικά σε ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε ομάδες της χώρας.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί απευθείας από την Ουκρανική τηλεόραση footballua.tv
https://footballua.tv/ru/?fbclid=IwAR1sVdfhF-xCiThMyd4Eza2fYXQNwi2f1C33UxDCXJrvj5C0MEGsT9odUPY

**Χορηγός της Εθνικής Ελπίδων είναι η ΕΚΟ (Ελληνικά Πετρέλαια).

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent