Πέτρος Χατζηνικολάου: «Το ποδόσφαιρο εξελίσσεται συνεχώς και η επιμόρφωση των προπονητών είναι αναγκαία»

Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019

Η αγάπη αλλά και η αφοσίωση του για το ποδόσφαιρο διαρκής και μεγάλη, παρά το αυτοκινητιστικό δυστύχημα που τον υποχρέωσε να καθηλωθεί σε τροχοκάθισμα.
 
Τα τελευταία χρόνια συμμετέχει ανελλιπώς στα μαθήματα που διοργανώνει η Σχολή Προπονητών ΚΟΠ και μετά την επιμόρφωση ο Πέτρος Χατζηνικολάου μεταφέρει τις γνώσεις του στους νέους του ποδοσφαίρου μας.
 
Ο Πέτρος πρόσφατα παρέλαβε το δίπλωμα για το UEFA A και σχολιάζοντας τη συμμετοχή του σε αυτό τον κύκλο των μαθημάτων, ανέφερε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ:
 
«Σίγουρα μέσα από κάθε επιμορφωτικό κύκλο μαθαίνεις νέα πράγματα, το ποδόσφαιρο εξελίσσεται συνεχώς και η επιμόρφωση είναι αναγκαία και βασικός άξονας για την πρόοδο του ποδοσφαίρου στην Κύπρο.

Σε σχέση με τη συμμετοχή μου σε προηγούμενες σειρές ο κύκλος για το UEFA A ήταν πιο δύσκολος όμως με τη συνεχή μελέτη έγινε κατορθωτό να  αποκτήσω το δίπλωμα. Η συνεργασία με τους εκπαιδευτές αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά που συμμετείχαν στο σεμινάριο ήταν εξαιρετική».
 
Ο Πέτρος στο μέλλον θα επιδιώξει να αποκτήσει και το δίπλωμα UEFA Pro και φιλοδοξεί να  ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο στο πιο υψηλό επίπεδο. Για την ώρα θα μεταφέρει τις δικές του γνώσεις στην ομάδα Νέων U19 του Απόλλωνα με την ιδιότητα του αναλυτή.
 
«Είναι με πολύ μεγάλη χαρά που ασχολούμαι με τα παιδιά που θα στηρίξουν το μέλλον του ποδοσφαίρου μας και πιστεύω ότι θα πρέπει να τους δοθούν περισσότερες ευκαιρίες γιατί υπάρχει ταλέντο στην Κύπρο. Σταδιακά παρατηρούμε να έρχονται καλύτερα αποτελέσματα στις μικρές μας Εθνικές ομάδες και εύχομαι στο μέλλον να φτάσουμε και σε καλύτερα επίπεδα».
 
Καταλήγοντας ο Πέτρος Χατζηνικολάου εκφράζει τις ευχές του για επιτυχίες των ομάδων που μας εκπροσωπούν στις διοργανώσεις της UEFA:
 
«Εύχομαι στις ομάδες μας να πανηγυρίσουν επιτυχίες και να συνεχίσουν και στους ομίλους των Πρωταθλημάτων που συμμετέχουν. Τα τελευταία αρκετά χρόνια έγινε παράδοση να φτάνουν ομάδες μας σε ομίλους και το ίδιο εύχομαι να γίνει και φέτος.

Είναι πολύ σημαντικό για το ποδόσφαιρο της πατρίδας μας να συμμετέχει κάθε χρόνο στο υψηλότερο επίπεδο των διοργανώσεων της UEFA και το κέρδος της συμμετοχής πολύπλευρο».

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent