Συνάντηση και συζήτηση στη Λεμεσό για τα Πρωταθλήματα Grassroots

Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2020
Η διοργάνωση των Παιδικών Πρωταθλημάτων Grassroots της επόμενης ποδοσφαιρικής περιόδου ήταν το θέμα συζήτησης σε χθεσινή συνάντηση στη Λεμεσό μεταξύ αντιπροσωπείας της ΚΟΠ και των Τεχνικών Διευθυντών και Υπεύθυνων Ακαδημιών της πόλης και επαρχίας Λεμεσού.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΟΠ Ανθούλης Μυλωνάς, μαζί με τον Τεχνικό Διευθυντή Σάββα Κωνσταντίνου και το Διευθυντή των Παιδικών Πρωταθλημάτων Χάρη Κυρίλλου συζήτησαν σε πολύ καλό κλίμα με τους παρευρισκόμενους και άκουσαν εισηγήσεις και απόψεις οι οποίες θα ληφθούν υπόψιν από την Ομοσπονδία, ενόψει του προγραμματισμού για τη νέα χρονιά.



Μια εισήγηση που συζητήθηκε, είναι η διοργάνωση σε κάποιες ηλικίες και τρίτης δυναμικότητας Πρωταθλημάτων, πέραν  των Eagles και των Lions που διοργανώνονται μέχρι σήμερα, εισήγηση που αντιμετωπίζεται θετικά από την Ομοσπονδία.

«Εσείς είσαστε οι άμεσα εμπλεκόμενοι με το παιδικό ποδόσφαιρο, εσείς είσαστε που έχετε καθημερινή επαφή με τα παιδιά. Μας ενδιαφέρουν οι απόψεις σας και μαζί θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε ακόμη  περισσότερο τα παιδικά Πρωταθλήματα Grassroots», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γενικός Διευθυντής της ΚΟΠ Ανθούλης Μυλωνάς.

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της προσπάθεια της ΚΟΠ για ανάπτυξη και βελτίωση των Παιδικών Πρωταθλημάτων. Ήδη, παρόμοιες συναντήσεις έχουν γίνει σε Λευκωσία, Λάρνακα και Αμμόχωστο και ο κύκλος ολοκληρώνεται την Παρασκευή στην Πάφο.  

Η ΚΟΠ διοργανώνει τα παιδικά Πρωταθλήματα σε οργανωμένη βάση από το 2008. Με την πάροδο του χρόνου, τα Πρωταθλήματα Grassroots έγιναν η μεγαλύτερη διοργάνωση της ΚΟΠ, από πλευράς μαζικότητας συμμετοχής.  Στην περσινή αγωνιστική περίοδο, συμμετείχαν στις διοργανώσεις 8000 περίπου παιδιά ηλικίας από 6 μέχρι 13 ετών. Διοργανώθηκαν συνολικά 55 Πρωταθλήματα σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα, Πάφο και Αμμόχωστο και διεξάγονταν 260 αγώνες την εβδομάδα. Από το 2018, στα Πρωταθλήματα Grassroots έχει ενταχθεί και το Παγκύπριο Πρωτάθλημα κοριτσιών κάτω των 15 ετών.

Η ΚΟΠ αναλαμβάνει όλα τα έξοδα διεξαγωγής των παιδικών Πρωταθλημάτων,  όπως τις ενοικιάσεις των τριάντα αθλητικών χώρων που διεξάγονται οι αγώνες παγκύπρια, το κόστος διαιτησίας καθώς και το κόστος παρουσίας πρώτων βοηθών σε όλα τα γήπεδα. 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent