Έστειλαν μήνυμα για γιορτή του ποδοσφαίρου

Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021
Η επιθυμία όλων για κατάκτηση του Κυπέλλου Coca - Cola είναι μεγάλη, όμως, από την άλλη, δεν παρέλειψαν να στείλουν μηνύματα για το ότι, ο αγώνας του Σαββάτου θα πρέπει να είναι γιορτή του ποδόσφαιρου, αφού θα υπάρχουν και φίλαθλοι στο γήπεδο.

«Χαίρομαι που η ομάδα μου και εγώ είμαστε στον τελικό. Χαίρομαι που θα είναι και κάποιοι φίλαθλοι μας στο γήπεδο μετά από καιρό. Δυστυχώς δεν μπορούμε να έχουμε περισσότερο κόσμο λόγω των καταστάσεων και πιστεύω αν είχαμε το δικαίωμα για περισσότερο κόσμο θα είχαμε πολλούς παραπάνω στις κερκίδες. Σαν μια μεγάλη ομάδα μετά από πολλά χρόνια πάμε στον τελικό κυπέλλου και ελπίζω  να απολαύσει ο κόσμος το παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος που εύχομαι να είναι η ομάδα μου» δήλωσε ο προπονητής της Ανόρθωσης Τιμούρ Κετσπάγια.

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Ολυμπιακού Τσέντομιρ Γιανέφσκι, ανέφερε: 
«Είμαι πολύ περήφανος και χαρούμενος που είμαι στην Κύπρο ιδίως αυτή τη χρονιά που είναι επιτυχημένη χάρη στους παίκτες μας και ελπίζω να το χαρούν οι φίλαθλοι μας. Σε κάθε χώρα υπάρχουν τρεις τίτλοι, πρωτάθλημα, κύπελλο και σούπερ καπ. Είμαστε μια μεσαία ομάδα και ελπίζουμε να μεγαλώσουμε, αφού έχουμε την προοπτική να κερδίσουμε αυτόν τον τίτλο. Γνωρίζουμε ότι δεν είναι εύκολο παιχνίδι. Έχουμε απέναντι μας μία ιστορική ομάδα κατέκτησε ήδη δέκα φορές το κύπελλο και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε να το κατακτήσουμε. Ήταν μία δύσκολη περίοδος και χαιρόμαστε που θα έχουμε δίπλα μας έστω και λίγους φιλάθλους».

«Θα προσπαθήσουμε να προσθέσουμε άλλο ένα τρόπαιο στην ιστορία της Ανόρθωσης»,ήταν το μήνυμα που έστειλε ο αρχηγός της ομάδας Κωστάκης Αρτυματάς, προσθέτοντα πως: 

«Η Ανόρθωση είναι μια ιστορική ομάδα, γεμάτη τρόπαια, πρωταθλήματα, κύπελλα. Εμείς θα δώσουμε ότι έχουμε για να πάρουμε το κύπελλο και να δώσουμε χαρά στους οπαδούς της ομάδας».

Την περηφάνεια του για την παρουσία της ομάδας του στον τελικό μετά από 30 χρόνια, εξέφρασε ο αρχηγός του Ολυμπιακού Κωνσταντίνος Σωτηρίου, για να προσθέσει: «Έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε ένα τρόπαιο και να πανηγυρίσουμε μαζί με τους οπαδούς της ομάδας. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα έρθουν οι οπαδοί στο γήπεδο. Ελπίζω ο καλύτερος να κερδίσει και αυτή να είναι η ομάδα μου».

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent