Γ. Κούμας «Να απολαύσουμε ένα τελικό με θέαμα και αθλητοπρέπεια»

Τρίτη, 24 Μαΐου 2022
Την ευχή όπως απολαύσουμε ένα τελικό Κυπέλλου με θέαμα και αθλητοπρέπεια, ο οποίος θα μείνει χαραγμένος για χρόνια στην μνήμη των φιλαθλων, εξέφρασε ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας, στην ομιλία του στην συνέντευξη τύπου του τελικού. 

Η ομιλία του Προέδρου της ΚΟΠ: 


«Άλλη μια ποδοσφαιρική σεζόν φτάνει στο τέλος της. Ήταν μια χρονιά γεμάτη έντονες συγκινήσεις, αγωνία, θέαμα  και μεγάλο ενδιαφέρον μέχρι την τελευταία αγωνιστική.

Ο τελικός Κυπέλλου Coca - Cola  αποτελεί το επιστέγασμα αυτής της χρονιάς και είμαι βέβαιος πως θα χαρούμε ένα όμορφο αγώνα με πάθος, ποδοσφαιρική ένταση, συγκινήσεις αλλά και αθλητοπρέπεια.

Συγχαίρω την Ομόνοια Λευκωσίας και τον Εθνικό Άχνας για τη συμμετοχή τους στον τελικό και τους εύχομαι  καλή επιτυχία. Πρόκειται για δύο σωματεία με τη δική τους ιστορία στο Κυπριακό ποδόσφαιρο, μια ιστορία την οποία θα προσπαθήσουν μέσω του αυριανού τελικού να κάνουν ακόμη πιο πλούσια.

Η φετινή είναι μια σημαδιακή χρονιά για πολλούς λόγους. Η ποδοσφαιρική Κύπρος θα εκπροσωπηθεί στις διοργανώσεις της UEFA με πέντε ομάδες. Γνωρίζουμε ήδη τους τέσσερις εκπροσώπους μας και μέσω του Κυπέλλου θα μάθουμε και τον πέμπτο, κάτι που δίνει επιπλέον κίνητρο στις ομάδες που αγωνίζονται στον τελικό.

Περιμένοντας την επίσημη επιβεβαίωση από την UEFA, εκτός απροόπτου ο Κυπελλούχος μας έχει εξασφαλισμένη συμμετοχή σε όμιλο Ευρωπαϊκής διοργάνωσης, κάτι που δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία στην κατάκτηση του Κυπέλλου.

Επίσης, μετά από δύο δύσκολα χρόνια λόγω πανδημίας, είδαμε ξανά τις κερκίδες να γεμίζουν με φιλάθλους και ασφαλώς, την ίδια εικόνα και τις ίδιες όμορφες στιγμές θα ζήσουμε και στον τελικό.

Φέτος συμπληρώνονται 60 χρόνια από τότε που η Coca – Cola χορηγεί τη διοργάνωση του Κυπέλλου. Είμαστε περήφανοι για τη χορηγική μας συνεργασία με την Coca – Cola η οποία άρχισε το 1962 και μπαίνει στην 7η δεκαετία της. Σε αυτή την πορεία των χρόνων, το Κύπελλο Κύπρου έχει ταυτιστεί με τη χορηγό εταιρεία, με τα οφέλη να είναι αμοιβαία.

Με την ευκαιρία, σας ενημερώνω πως η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου σε συνεργασία με τον Άλφα Κύπρου που θα μεταδώσει ζωντανά τον τελικό,  θέλοντας να δώσουμε την ευκαιρία στους συμπατριώτες μας που ζουν στο εξωτερικό να παρακολουθήσουν το μεγάλο αγώνα, αποφάσισαν όπως ο τελικός μεταδίδεται ζωντανά,  και δωρεάν μέσω της ιστοσελίδα του Άλφα.

Εύχομαι να απολαύσουμε ένα τελικό ο οποίος θα μείνει για χρόνια χαραγμένος στην μνήμη μας για το θέαμα και την αθλητοπρέπεια που θα μας προσφέρει».
 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent