Ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα η προετοιμασία

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022
Στο Στάδιο Fadil Vokrri στην Πρίστινα του Κοσόβου προπονήθηκε το βράδυ της Δευτέρας η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών. Στο Στάδιο αυτό θα διεξαχθεί το βράδυ της Τρίτης ο τελευταίος και καθοριστικός αγώνας των ομίλων του Nations League (Γ' Κατηγορία, Β' όμιλος) μεταξύ της Κύπρου και του Κοσόβου.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 21:45 με τηλεοπτική μετάδοση από το ΡΙΚ. 

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς οποιοδήποτε πρόβλημα και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Τιμούρ Κετσπάγια για την αναμέτρηση της Τρίτης. 

Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Κωνσταντίνος Παναγή, Δημήτρης Δημητρίου, Ιωακείμ Τούμπας, Κύπρος Χριστοφόρου, Στέλιος Ανδρέου, Αντρέας Καρώ, Φάνος Κατελάρης, Νικόλας Παναγιώτου, Παύλος Κορρέα, Βαλεντάν Ρομπέρζ, Μάριος Αντωνιάδης, Νικόλας Ιωάννου, Κωστάκης Αρτυματάς, Χαράλαμπος Κυριάκου, Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Αλεξάντερ Γκόγκιτς, Γρηγόρης Κάστανος, Μαρίνος Τζιωνής, Ανδρόνικος Κακουλλής, Δημήτρης Χριστοφή, Γιώργος Εφραίμ, Μάριος Ηλία, Λοΐζος Λοΐζου, Φώτης Παπουλής και Πιέρος Σωτηρίου.

Η Εθνική μας, θέλει βαθμολογικό κέρδος για να αποφύγει την τελευταία θέση του ομίλου και τα μπαράζ παραμονής στην κατηγόρια. Κύπρος και Β. Ιρλανδία έχουν από πέντε βαθμούς. Η Β. Ιρλανδία αγωνίζεται εκτός έδρας με την Ελλάδα. Με τα δεδομένα που υπάρχουν στον όμιλο, στην ισοβαθμία ευνοείται η Β. Ιρλανδία, άρα η Εθνική μας θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από τους Βορειο - Ιρλανδούς. 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent