Άθως Στυλιανού: «Δεν έχουμε κανένα παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μας»

Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2022
Ο απολογισμός της ήττας στην πρεμιέρα του main round του Παγκοσμίου Κυπέλλου Futsal σύμφωνα με την εικόνα του αγώνα, δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης ως προς το δίκαιο της νίκης των Μολδαβών.

Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα είχαν περισσότερες δυνάμεις, έδωσαν γρήγορο ρυθμό και είναι γεγονός πως με το επίπεδο που παρουσίασαν ήταν εξαιρετικά δύσκολο για τους διεθνείς μας να διεκδικήσουν καλύτερο αποτέλεσμα. 

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Άθως Στυλιανού αντιμετώπισε με ρεαλισμό το 7-1 στο FMF Arena και μετά το τέλος του αγώνα, μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Είχαμε αναφέρει και πριν από το παιχνίδι, πως αν αγγίξουμε τα όρια μας, θα διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες έχουμε για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Δεν έχω κανένα παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μας.

Η Μολδαβία παρουσιάστηκε πολυ δυνατή, ήταν ανώτερη μας και ήταν πολύ δύσκολο στο επίπεδο που παρουσίασε σήμερα να διεκδικήσουμε κέρδος. Επαναλαμβάνω πως δεν έχουμε κανένα παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μας, που πέτυχαν ένα  άθλο για να φτάσουμε σε αυτή τη φάση. 

Η ομάδα της Μολδαβίας επιβεβαίωσε την ποιότητα και το επίπεδο της και την συγχαίρουμε για την επικράτηση της. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας γνωρίζοντας τις μεγάλες δυσκολίες που θα συναντήσουμε σε αυτή τη φάση αλλά και τις ξεχωριστές εμπειρίες αντιμετωπίζοντας ομάδες πολύ υψηλού επιπέδου».

Η συνέχεια στον όμιλο μας είναι προγραμματισμένη για τις 11 Οκτωβρίου όπου η Ισπανία θα φιλοξενήσει τη Μολδαβία και τον Νοέμβριο η παγκόσμια δύναμη (Ισπανία) θα περάσει από την Κύπρο για να αντιμετωπίσει την Εθνική μας.

Στο  Main round συμμετέχουν 36 ομάδες σε 12 ομίλους και στον elite round θα προκριθούν οι 12 πρώτες ομάδες των ομίλων καθώς και οι καλύτερες 4 δεύτερες ομάδες.

Οι υπόλοιπες οκτώ καλύτερες δεύτερες ομάδες των δώδεκα ομίλων, θα παίξουν σε αγώνες μπαράζ μεταξύ 10 - 19 Απριλίου 2023. Οι αγώνες για τον Elite round θα διεξαχθούν τον Δεκέμβριο του 2023.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent