Κύπρος - Ισπανία, 19:00 (Cablenet)

Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2022
Η Εθνική μας ομάδα Futsal των Ανδρών αντιμετωπίζει σήμερα στις 19:00 την Εθνική Ισπανίας σε αγώνα για τον πρώτο όμιλο του Main Round του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Futsal. 

Ο αγώνας θα γίνει στο "Τάσος Παπαδόπουλος - Ελευθερία" με τηλεοπτική μετάδοση από την Cablenet ενώ η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη. Απαραίτητη η επίδειξη κάρτας φιλάθλου στην είσοδο, για άτομα άνω των 14 ετών. 

Απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης αλλά και του κόσμου στο futsal, η Εθνική μας θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό, γνωρίζοντας ασφαλώς πως ο αντίπαλος είναι το μεγάλο φαβορί. Σε κάθε περίπτωση, ο αποψινός αγώνας θα είναι μια πολύ μεγάλη εμπειρία για τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας αφού, δεν αντιμετωπίζουν καθημερινά ομάδες τέτοιου επιπέδου. 

Η προετοιμασία της Εθνική μας ολοκληρώθηκε χθες με προπόνηση στο "Τάσος Παπαδόπουλος - Ελευθερία", εκεί όπου θα γίνει ο αποψινός αγώνας. Ο προπονητής της Εθνικής Futsal Άθως Στυλιανού έχει στη διάθεση του τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: 

Κυριάκος Στυλιανού, Κάρλο Κεντζελιάν,  Ανδρέας Σάββα, Νικόλας Φιλίππου, Χρυσόστομος Παπασπύρου, Γκεβάρα Κάντζο, Νίκος Χατζηγεωργίου, Παναγιώτης Σκαρπάρης, Παρασκευάς Ψηλογένης, Σάββας Ομήρου, Αλέξης Τσίτσος, Αναστάσιος Σκαμπύλης, Κωνσταντίνος Κουλουμπρής, Νεόφυτος Λακούφης και Σέζαρ Περέιρα
 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent