Ισόπαλο 1-1 έληξε το σημερινό φιλικό του ΑΠΟΕΛ με την Στουρμ Γκρατς  στην Αυστρία.">

Φιλικό 1-1 του ΑΠΟΕΛ με Στουρμ Γκρατς

Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2012
Στιγμιότυπο από το σημερινό ισόπαλο φιλικό με την Στουρμ Γκρατς.

Ισόπαλο 1-1 έληξε το σημερινό φιλικό του ΑΠΟΕΛ με την Στουρμ Γκρατς στην Αυστρία.
 
Μετά τα φιλικά με την Λιτζ και την Κόσιτσε, οι «γαλαζοκίτρινοι» μέσα στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους ενόψει Europa League, αντιμετώπισαν την πέμπτη ομάδα της κατάταξης του περσινού πρωταθλήματος. 

Οι αυστριακοί άνοιξαν το σκορ στο 32' με τον Κροπφί και το ΑΠΟΕΛ ισοφάρισε στο 82' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του  Σέρτζιο.

Το ΑΠΟΕΛ αγωνίστηκε με τους Πάρντο, Σέρτζιο, Αλεξάνδρου, Ζουέλα, Μπόρδα, Μοράϊς, Πίντο, Μπενασούρ (46' Σόουζα), Μαντούκα, Αλωνεύτη, Σολάρι (Ατόρνο, Αντωνιάδη, Σολωμού, Ηλία, Κίσσας, Χαραλαμπίδης, Παντελίδης).
  
Πριν από την επιστροφή του στην Κύπρο το ΑΠΟΕΛ θα δώσει ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τη Ριντ (6η στο περσινό πρωτάθλημα Αυστρίας) την ερχόμενη Παρασκευή.
 
Το ΑΠΟΕΛ προετοιμάζεται για τους πρώτους Ευρωπαϊκούς του αγώνες, που είναι προγραμματισμένοι για τις 19 και 26 Ιουλίου. 
 
Ο αντίπαλος του  όπως είναι γνωστό θα προκύψει από τις διπλές αναμετρήσεις της ΜΤΚ Βουδαπέστης με την Σένιτσα Σλοβακίας, που θα γίνουν στις 5 και 12 Ιουλίου.

Δηλώσεις Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη
Στόχος του ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη είναι να επαναλάβει την περσινή πορεία, σύμφωνα με όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ο Κωνσταντίνος Χαραλαμίδης.

«Έχουμε μάθει τον τρόπο για να είμαστε έτοιμοι στα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ο στόχος της ομάδας είναι να προκριθεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και να κάνει ανάλογη πορεία με αυτή που είχε πέρσι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θεωρώ ότι η ομάδα είναι πάρα πολύ καλή. 

Έχουμε πάρα πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, έχουμε και αυτή τη χρονιά πάρα πολύ καλό κλίμα και θεωρώ ότι έχουμε μπροστά μας ένα ευνοϊκό δρόμο και όλα θα πάνε καλά», είπε ο ποδοσφαιριστής των γαλαζοκιτρίνων.

 

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent