Πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συνάντηση για το θέμα της ενοποίησης του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

">

Νέα συνάντηση το Μάρτη στη Ζυρίχη

Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2013
Στιγμιότυπο από τη σημερινή συνάντηση ΚΟΠ-Τουρκοκυπρίων.
--------------------------------------------------------

Στην παρουσία εκπροσώπων της FIFA και της UEFA, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο οίκημα της τουρκοκυπριακής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου η δεύτερη επίσημη συνάντηση αντιπροσωπείας της ΚΟΠ με την ηγεσία της τουρκοκυπριακής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου για το θέμα της ενοποίησης του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Η επόμενη συνάντηση θα γίνει στη Ζυρίχη τον ερχόμενο Μάρτιο σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί αργότερα.
«Ευχαριστώ τη FIFA και την UEFA για το ενδιαφέρον τους. Μετά τη σημερινή συνάντηση, θεωρώ ότι είμαστε πιο κοντά σε συμφωνία από ότι ήμασταν προηγουμένως. Υπάρχει ένα μεγάλο φως στην άκρη του τούνελ. 

Στην παρουσία της FIFA και της UEFA θα συνεχίσουμε το διάλογο μας στη Ζυρίχη προκειμένου να γεφυρώσουμε τις διαφορές που εξακολουθούν να υφίστανται. Η οποιαδήποτε συμφωνία προκύψει, θα είναι βασισμένη στις αρχές που διέπονται από τους κανονισμούς της FIFA και της UEFA και ασφαλώς η οποιαδήποτε συμφωνία θα πρέπει να εγκριθεί τόσο από τη Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ όσο και από την Τουρκοκυπριακή πλευρά», δήλωσε μετά το τέλος της συνάντησης ο Πρόεδρος της ΚΟΠ κ. Κωστάκης Κουτσοκούμνης.
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Κουτσοκούμνης ανέφερε πως ενδεχόμενη ενοποίηση του Κυπριακού ποδοσφαίρου, θα είναι προς όφελος τόσο των Ελληνοκυπρίων όσο και των Τουρκοκυπρίων.
«Το αποτέλεσμα της σημερινής συνάντησης με αφήνει πολύ ικανοποιημένο. Θεωρώ ότι μέσα από αυτή τη συνάντηση έχουμε έρθει πιο κοντά σε συμφωνία. Ευελπιστώ ότι στο άμεσο μέλλον θα καταφέρουμε να γεφυρώσουμε κάποιες διαφορές οι οποίες εξακολουθούν να υπάρχουν», δήλωσε από την πλευρά του ο κ. Χασάν Σέρτογλου, πρόεδρος της τουρκοκυπριακής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent