Συνέντευξη Τύπου: «Η τιμητική της Λεμεσού»

Τετάρτη, 15 Μαΐου 2013
Στιγμιότυπο από τη σημερινή Συνέντευξη Τύπου ενόψει του τελικού.
---------------------------------


Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στη Λεμεσό η Συνέντευξη Τύπου για τον τελικό του Κυπέλλου Κύπρου Coca - Cola περιόδου 2012 / 2013.

Ο μεγάλος αγώνας όπως είναι γνωστό  θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη στο Τσίρειο Στάδιο και θα αρχίσει στις 19:00 με απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από την LTV.

Στη σημερινή Συνέντευξη Τύπου εκφράστηκε από όλους η ευχή να κερδίσει το ποδόσφαιρο μέσα από το μεγάλο ραντεβού του τελικού, που χαρακτηρίστηκε τιμητική της Λεμεσού.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ στην εισαγωγική του ομιλία αρχικά ευχαρίστησε τα ΜΜΕ για την παρουσία τους στη Συνέντευξη Τύπου και συνεχίζοντας πρόσθεσε.
 
«Η Λεμεσός έχει την τιμητική της και ιδιαίτερα την ερχόμενη Τετάρτη που θα φιλοξενήσει στον τελικό δύο από τις πιο ιστορικές μας ομάδες.
 
Συγχαίρω την ΑΕΛ και τον Απόλλωνα για την πρόκριση τους και εκ των υστέρων συγχαίρω τις διοικήσεις τους και για την επιλογή του Τσίρειου.
 
Επέμεναν από την αρχή και υποστήριξαν τη θέση τους και είναι προς πίστη τους, γι’ αυτό ο τελικός γίνεται στην πόλη Λεμεσού.
 
Ευχαριστώ προκαταβολικά τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές που είναι σήμερα μαζί μας. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω για πολλοστή φορά και από καρδιάς την Coca – Cola για τη χορηγία του Κυπέλλου. Μια χορηγία με χρόνο ρεκόρ και είμαστε περήφανοι γι’ αυτή τη συνεργασία», τόνισε ο κ. Κωστάκης Κουτσοκούμνης και συνέχισε:
 
«Θα ήθελα να αναφερθώ για τους φιλάθλους και τις συμπεριφορές που πρέπει να επικρατήσουν σε αυτή τη μεγάλη γιορτή. Έχω υπόψη μου ότι δύο διοικήσεις των δυο Σωματείων συνεργάζονται και είναι κοντά σε συμφωνία για νέο γήπεδο.

Καλούμε το φίλαθλο κοινό να στηρίξει αυτή την προσπάθεια και να αποδείξει ότι σέβεται την πόλη του και να μετατρέψει τον τελικό σε μια μεγάλη γιορτή. Καλούμε το Λεμεσιανό φίλαθλο να τιμήσει την πόλη του και το ποδόσφαιρο μας και με τη συμπεριφορά του, να βοηθήσει να γίνει γιορτή ο τελικός.
 
Δεν θέλουμε να δούμε αυτά που είδαμε την περασμένη Κυριακή με τη συμπεριφορά κάποιων λίγων».
 
Την ημέρα του τελικού
Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ αναφερόμενος για το θέμα του διαιτητή του τελικού και αφού αρχικά εξήγησε ότι η Προκήρυξη επιτρέπει στην Εκτελεστική Επιτροπή να παίρνει αποφάσεις και ότι ακόμη έγιναν επαφές τόσο με τα διαγωνιζόμενα Σωματεία όσο και το Σύνδεσμο Διαιτητών, επισήμανε:
 
«Έχω παρατηρήσει  ότι έχει γίνει μέγα θέμα συζήτησης για το ποιος θα είναι ο διαιτητής του τελικού. Όποιος θα διαιτητεύσει θα κάνει και τα λάθη του. Ο τελικός είναι μια γιορτή και δεν είναι θέμα ποιος θα είναι ή από πού θα είναι ο διαιτητής. 

Η Εκτελεστική Επιτροπή έχει ενημερώσει τον Πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας της ΚΟΠ  να είναι έτοιμος. Έχουμε επίσης ενημερώσει την Επιτροπή Διαιτησίας της UEFA να είναι έτοιμη. Θα πάρουμε την απόφαση μας τις επόμενες μέρες και θα δείτε το διαιτητή την ημέρα του τελικού».

Η χορηγός εταιρεία
Η χορηγός εταιρεία Coca - Cola εκπροσωπήθηκε στην Συνέντευξη Τύπου με την Διευθύντρια Εταιρικής Εικόνας και Ευθύνης κ. Κάλια Πατσιά

"Μέσα σε πρωτόγνωρες οικονομικές δυσκολίες, η Coca – Cola στηρίζει με συνέπεια τη διοργάνωση του Κυπέλλου.
Για εμάς, η χορηγία του Κυπέλλου, αποτελεί μια γόνιμη συνεργασία η οποία προσφέρει πολλά στον αθλητισμό και στην κοινωνία.
Ειδικά στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε, έχουμε όλοι την ευθύνη περισσότερο από ποτέ, να προβάλουμε σωστά πρότυπα.
Η μαζικότητα του ποδοσφαίρου αποτελεί ένα χρήσιμο όχημα για να προβάλουμε τις σωστές αξίες που συνιστούν τη θετική πλευρά της ζωής.
Η Coca – Cola αγκαλιάζει  όλες τις ομάδες και δίνει σε όλους την ευκαιρία να ονειρευτούν.
Η ΑΕΛ και ο Απόλλωνας έφτασαν επάξια στον τελικό. Εύχομαι την Τετάρτη στο Τσίρειο να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί τη γιορτή του ποδοσφαίρου", δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Πατσιά. 

Ο Πρόεδρος του Απόλλωνα κ. Νίκος Κίρζης και ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΑΕΛ κ. Ανδρέας Γιάπας στις δηλώσεις τους ανέφεραν: 

Νίκος Κίρζης: «Ευχαριστούμε την Coca – Cola, αιμοδότη του θεσμού. Η χρονική διάρκεια της χορηγίας της ίσως να αποτελεί και παγκόσμιο φαινόμενο και μας δίνει την στήριξη που χρειαζόμαστε, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες», είπε ο κ. Κίρζης, για να προσθέσει:
«Στείλαμε μηνύματα με τον Πρόεδρο της ΑΕΛ τον κ. Σοφοκλέους από την προηγούμενη εβδομάδα και θα τα επαναλάβω και σήμερα. Οι δύο ομάδες της Λεμεσού έχουμε μεγάλη ιστορία πίσω τους και παίζουν ξανά σε τελικό Κυπέλλου μετά από 26 χρόνια. 

Είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να δείξουμε σε όλους για τα Σωματεία μας είναι μεγάλα. Πρέπει όλοι να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Εύχομαι να νικήσει ο καλύτερος και αυτός, να είναι η ομάδα μου. Ας απολαύσουμε όλοι τον αγώνα, με αθλητοπρέπεια».
Ανδρέας Γιάπας: «Σας καλωσορίζω όλους στη Λεμεσό και θα ήθελα, πριν μιλήσω για τον τελικό, να ευχαριστήσω το μεγάλο φίλαθλο της Λεμεσού, τον Χρίστο Μουσκή, που φιλοξενεί τη σημερινή Συνέντευξη Τύπου. Ευχαριστούμε την Coca – Cola για την χορηγία και την ΚΟΠ που κάθε χρόνο διοργανώνει ένα ωραίο τελικό», είπε ο κ. Γιάπας, και πρόσθεσε:
«Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τη διοίκηση του Απόλλωνα. Έχουν φανεί τα αποτελέσματα αυτής της επικοινωνίας τις τελευταίες ημέρες στην πόλη μας. Ελπίζουμε αυτό το κλίμα να συνεχιστεί και την ημέρα του τελικού αλλά και μετά τον τελικό».
 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent