«Η γιορτή της Λεμεσού»

Τετάρτη, 22 Μαΐου 2013
Το μήνυμα του Προέδρου της ΚΟΠ κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη για τον τελικό του Κυπέλλου Coca – Cola όπως δημοσιεύτηκε στο περιοδικό αγώνα.
 
Αναλυτικά ο χαιρετισμός του Προέδρου:
 
«Η παρουσία στον τελικό του Κυπέλλου Coca – Cola δύο ομάδων της Λεμεσού, δίνει μια ξεχωριστή λάμψη στη φετινή διοργάνωση, η οποία διαχρονικά αποτελεί στο τέλος κάθε σεζόν την κορύφωση της ποδοσφαιρικής περιόδου.
 
Συγχαίρουμε την ΑΕΛ και τον Απόλλωνα για την πρόκριση τους στον τελικό του Κυπέλλου Coca – Cola και ευχόμαστε όπως μας χαρίσουν πλούσιες ποδοσφαιρικές συγκινήσεις σε ένα αγώνα που θα είναι αντάξιος της διοργάνωσης.
 
Συγχαίρουμε επίσης όλες τις ομάδες οι οποίες συμμετείχαν στη διοργάνωση και συνέβαλαν ούτως ώστε να χαρούμε πολλές ποδοσφαιρικές συγκινήσεις.
 
Σε ένα τελικό, ένας θα χάσει, ένας θα κερδίσει. Οφείλουμε όλοι στο τέλος να χειροκροτήσουμε το νικητή για την επιτυχία του και τον ηττημένο για την προσπάθεια του.
 
Οφείλουμε να κάνουμε όλοι ότι περνά από το χέρι μας για να δημιουργήσουμε μια πραγματική ποδοσφαιρική γιορτή η οποία θα αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο το πραγματικό επίπεδο του ποδοσφαίρου μας. Αν το πετύχουμε, τα κέρδη θα είναι για όλους μας πολλά.
 
Στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που διανύουμε ως κοινωνία, οφείλουμε ως ποδόσφαιρο να επιτελούμε σωστά τον κοινωνικό μας ρόλο, χαρίζοντας στους φίλους του αθλήματος αξέχαστες ποδοσφαιρικές στιγμές. Σε αυτή μας την προσπάθεια, έχουμε όλοι ρόλο να επιτελέσουμε και οφείλουμε να τον επιτελέσουμε σωστά.

Ευχαριστούμε την Coca – Cola η οποία παραμένει στενός συνεργάτης μας στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Η συνεργασία της ΚΟΠ με την Coca – Cola ξεπέρασε το μισό αιώνα ζωής και συνεχίζεται.
 
Εύχομαι στις χιλιάδες φίλους των δύο ομάδων να χαρούν τον τελικό, να στηρίξουν τις ομάδες τους σε σωστά πλαίσια και να χειροκροτήσουν τους πρωταγωνιστές, δείχνοντας επίπεδο αντάξιο των ομάδων που υποστηρίζουν.
 
Η διεξαγωγή του τελικού στο Τσίρειο Στάδιο προδιαθέτει για μια ποδοσφαιρική γιορτή της Λεμεσού την οποία ευχόμαστε να χαρεί και να απολαύσει ο φίλαθλος κόσμος της πόλης. Καλό τελικό σε όλους».

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent