Η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Κριτηρίων ΚΟΠ συνεδρίασε σήμερα, Δευτέρα 2 Δεκεμβριου και εξέτασε τα στοιχεία που κατέθεσαν τα Σωματεία Α’ Κατηγορίας, βάσει του νέου κανονισμού για το μηνιαίο έλεγχο καταβολής της αντιμισθίας προς υφιστάμενους υπαλλήλους τους.
Πλην της Αλκής, η οποία δεν κατέθεσε φάκελο ενώπιον της Επιτροπής, όλα τα υπόλοιπα Σωματεία έχουν ικανοποιήσει τον κανονισμό.
Από την Αλκή αφαιρούνται άμεσα δύο βαθμοί.
Να σημειωθεί πως μόνο πέντε από τα δεκατέσσερα Σωματεία έχουν εξοφλήσει πλήρως τους υπαλλήλους τους μέχρι και το μήνα Οκτώβριο.
Τα υπόλοιπα οκτώ Σωματεία πέτυχαν να περάσουν τον έλεγχο είτε με διακανονισμούς, είτε κάνοντας χρήση του δικαιώματος χάριτος το οποίο προνοείται στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών τους.
Ο επόμενος έλεγχος θα αφορά το μήνα Νοέμβριο και τα Σωματεία θα πρέπει να υποβάλουν τα στοιχεία τους στην Επιτροπή μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου 2013.
Αποφάσεις Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Κριτηρίων
Τελευταίες Ειδήσεις

Ομόνοια Λευκωσίας – Apollon Ladies απευθείας από τη Cytavision (πρόγραμμα 3ης αγωνιστικής)

Cyprus League by Stoiximan: Οι διαιτητές της 7ης αγωνιστικής

Διαιτητές αγώνα Πάφος FC – Εθνικός Άχνας (17/10)

Πρωτάθλημα Νέων: ΑΕΚ - Αγία Νάπα την Παρασκευή (ορισμοί διαιτητών)

Διαιτητές αγώνα ΑΣΙΛ - Καρμιώτισσα (17/10)

Αποφάσεις Αθλητικού Δικαστή (15/10)

Διαπιστεύσεις αγώνα Super Cup 2025

Προκριματικά Μουντιάλ 2026: Όλα ρευστά στον όμιλο μας

Στις 30 Οκτωβρίου στο ΓΣΠ ο αγώνας Super Cup Πάφος FC - ΑΕΚ
