Νέος Ομοσπονδιακός ο Πάμπος Χριστοδούλου

Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου 2014
Η ΚΟΠ ανακοινώνει την πρόσληψη του Πάμπου Χριστοδούλου στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ανδρών.
 
Ο νέος μας Ομοσπονδιακός προπονητής υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο συνεργίας με την ΚΟΠ και θα καθοδηγήσει την Εθνικής Κύπρου στις υποχρεώσεις της στη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016.
 
Ο Πάμπος Χριστοδούλου γεννήθηκε το 1967 στη Λευκωσία και αγωνίστηκε με τα χρώματα της Δόξας Κατωκοπιάς, του Ολυμπιακού Λευκωσίας και της ΑΕΚ Λάρνακας.
 
Άρχισε την προπονητική του καριέρα στη Δόξα Κατωκοπιάς και ακολούθως δούλεψε στον Ολυμπιακό Λευκωσίας, στην ΑΕΛ και στην Ανόρθωση.
 
Κορύφωση της προπονητικής του καριέρας ήταν η κατάκτηση του Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας με την ΑΕΛ τη σεζόν 2011 - 2012 για πρώτη φορά μετά από 44 χρόνια, ενώ στη συνέχεια, οδήγησε την ομάδα της Λεμεσού στους ομίλους του Europa League για πρώτη φορά στην ιστορία της.
 
 
Οι πρώτες δηλώσεις
«Θέλω να ευχαριστήσω τους αξιωματούχους της Ομοσπονδίας που μου εμπιστεύτηκαν την τιμητική θέση του Ομοσπονδιακού προπονητή και όλοι μαζί θα δουλέψουμε για να πετύχουμε το καλύτερο για την Εθνική μας», ήταν το πρώτο σχόλιο του Πάμπου Χριστοδούλου μετά την υπογραφή του συμβολαίου συνεργασίας του με την ΚΟΠ και πρόσθεσε:
 
«Ξεκινούμε μια νέα προσπάθεια ενόψει της επερχόμενης διοργάνωσης της προκριματικής φάσης του EURO 2016 και με σκληρή δουλειά θα επιδιώξουμε να δημιουργήσουμε τις βάσεις που θα βάλουν την Εθνική μας σε σωστό δρόμο με καλύτερες προοπτικές. Με τη συνεργασία όλων μπορούμε να δημιουργήσουμε καλύτερες προϋποθέσεις για τις επόμενες υποχρεώσεις μας».
 
Κλήρωση στις 23 Φεβρουαρίου
Αρχές του ερχόμενου Σεπτέμβρη  καθορίστηκε η πρεμιέρα της προκριματικής φάσης του EURO 2016.
 
Όπως είναι γνωστό η τελική φάση της διοργάνωσης θα διεξαχθεί στη Γαλλία με τη συμμετοχή 24 ομάδων, σε σχέση με τις δεκαέξι ομάδες που συμμετείχαν σε προηγούμενες διοργανώσεις.
 
Η κλήρωση των ομίλων της προκριματικής φάσης θα πραγματοποιηθεί στις 23 Φεβρουαρίου στη Γαλλική πόλη Νίκαια με τη συμμετοχή 53 χωρών. 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent