Κύπρος - Β. Ιρλανδία 0-0

Τετάρτη, 5 Μαρτίου 2014
Η Εθνική μας όπως παρατάχθηκε στη σημερινή αναμέτρηση.
-----------------


Ισόπαλη χωρίς τέρματα τελείωσε η φιλική αναμέτρηση της Κύπρου με τη Βόρεια Ιρλανδία.

Στο πρώτο μέρος η Εθνικής μας έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο μετά το πρώτο εικοσάλεπτο και έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. 

Οι αντίπαλοι έφτασαν πρώτοι στο γκολ στο 13' όταν ο Γιωργαλλίδης απέκρουσε εντυπωσιακά κοντινή κεφαλιά του Paterson. 

Στο 16' ο Κωνσταντίνος Μακρίδης είχε την πρώτη τελική προσπάθεια για την Εθνική μας ενώ στο 21' κοντινή κεφαλιά του Χριστοφή αποκρούστηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. 

Στο 35' κοντινό πλασέ του Μυτίδη από πάσα του Χάρη Κυριάκου κόντραρε σε αμυντικό και πέρασε κόρνερ ενώ στο 38' η Εθνική μας έχασε την καλύτερη της ευκαιρία όταν ο Mannus απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ κοντινό πλασέ του Χριστοφή. 

Στο 45' νέα χαμένη ευκαιρία για την Εθνική  μας με το Μυτίδη να κάνει άστοχο πλασέ από καλή θέση μετά από πάσα του Αλωνεύτη.

Καλή προσπάθεια και στο δεύτερο ημίχρονο από την Εθνική μας ομάδα με το Δημήτρη Χριστοφή να αστοχεί με σουτ από καλή θέση στο 66' μετά από ομαδική προσπάθεια των διεθνών μας. 

Στο 82' ο Εφραίμ και στο 90' ο Ανδρέας Μακρής δεν κατάφεραν να σκοράρουν από ευνοϊκή θέση, κλείνοντας με τον τρόπο αυτό τον κύκλο των χαμένων ευκαιριών για την Εθνική μας. 

Στο 76ο λεπτό αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο G. McAuley για δυνατό φάουλ στο Δημήτρη Χριστοφή ο οποίος έφευγε μόνος απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Ντεμπούτο στο σημερινό αγώνα στον πάγκο της Εθνικής μας για τον Πάμπο Χριστοδούλου ενώ την πρώτη τους εμφάνιση με την Εθνική Ανδρών έκαναν οι Χαράλαμπος Κυριάκου του Απόλλωνα και Ανδρέας Μακρής της Ανόρθωσης. 

Τον αγώνα παρακολούθησαν περισσότεροι από 3000 θεατές.

Κύπρος: Α. Γιωργαλλίδης, Χάρης Κυριάκου, Ντ. Τζούνιορ, Γ. Μερκής, Μ. Αντωνιάδης, Μ. Νικολάου (58' Αρτυματάς), Β. Λαμπάν (66' Χαράλαμπος Κυριάκου), Κ. Μακρίδης (64' Χαραλαμπίδης), Δ. Χριστοφή (85' Μακρής), Στ. Αλωνεύτης (51' Εφραίμ), Ν. Μυτίδης (76' Παπαθανασίου).

Αναπληρωματικοί: Χρ. Μάστρου, Γ.Λοϊζου, Η. Χαραλάμπους, Μ. Στυλιανού, Β.Σιέλης, Αλεξάνδρου. 

Εκτός αποστολής έμεινε ο Γιώργος Αρέστη.

Β. Ιρλανδία ( Michael O' Neill): A. Mannus, R. McGivern, G. McAuley, A. Bruce, N. McGinn (73' Ferguson), S. Davis (79' McKay), M. Paterson, C. Brunt, O. Norwood (73' McCourt), J. Ward, C. Cathcart.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent