Κυπελλούχος Γυναικών ο Απόλλωνας

Κυριακή, 30 Μαρτίου 2014

Πανηγυρικές στιγμές στον Απόλλωνα για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Περισσότερες φωτογραφίες στην υφιστάμενη σελίδα δεξιά πάνω.
----------------------------------


Κυπελλούχος Γυναικών για έκτη συνεχόμενη χρονιά στέφθηκε σήμερα ο Απόλλωνας.

Μετά από ένα συναρπαστικό τελικό ο οποίος κρίθηκε στις καθυστερήσεις, ο Απόλλωνας νίκησε με 2-1 τη Λευκοθέας Λατσιών και έκλεισε άλλη μια χρονιά με νταμπλ αφού, έχει κατακτήσει και το Πρωτάθλημα. 

Ο Απόλλωνας άνοιξε το σκορ στο 3ο μόλις λεπτό μετά από προσπάθεια της Μαριλένας Γεωργίου και αφού η μπάλα χτύπησε και σε αμυντικό της Λευκοθέας και συγκεκριμένα στη Ξένια Γεωργίου, στην οποία χρεώθηκε και το γκολ ως αυτογκόλ.

Η Εύη Ιωνα ισοφάρισε στο 71ο λεπτό για να πετύχει το νικητήριο γκολ η Σκεύη Αντωνίου στις καθυστερήσεις.

Μετά το τέλος του τελικού έγινε η απονομή των μεταλλίων και του Κυπέλλου στις νικήτριες από το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ κ. Θάσο Παναγιώτου.

Τον τελικό διαιτήτευσε η Χρύσω Γεωργίου με βοηθούς το Νικόλα Αργυρού και τη Δώρα Μυριανθέα. Τέταρτος διαιτητής ήταν ο Αιμίλιος Χριστοφή και παρατηρητής ο Ανδρέας Λαουτάρης.

Ο δρόμος για τον τελικό

Ο Απόλλωνας έφτασε μέχρι τον τελικό νικώντας στην προημιτελική φάση  την Χρυσομηλιά Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας με 5-0 και στην ημιτελική φάση τη Λήδρα / ΠΑΕΕΚ με σκορ 3-0.
Η Λευκοθέα Λατσιών προκρίθηκε στα ημιτελικά χωρίς αγώνα και έφτασε στον τελικό νικώντας με 3-1 στην παράταση την ΑΕΚ Κοκκινοχωρίων.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent