Κλήρωση πρώτου γύρου

Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου 2014
Στιγμιότυπο από τη σημερινή κλήρωση του Κυπέλλου Coca - Cola.
------------------------


Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Συνεδριακό Κέντρο του ΓΣΠ η κλήρωση των αγώνων του πρώτου γύρου του Κυπέλλου Coca - Cola Α' - Β' Κατηγορίας περιόδου 2014 – 2015.

Στην κλήρωση συμμετείχαν 6 ομάδες Α΄ Κατηγορίας και οι 14 ομάδες της Β΄ Κατηγορίας. Σύμφωνα με την Προκήρυξη δεν μπορούσαν σε αυτή τη φάση να κληρωθούν μεταξύ τους ομάδες Α' Κατηγορίας. 

Οι αγώνες είναι μονοί. Διαθέσιμες ημερομηνίες για να γίνουν οι αγώνες είναι 29η Οκτωβρίου,  η 5η Νοεμβρίου,  η 26η Νοεμβρίου και η 3η Δεκεμβρίου.

Τα ζευγάρια που προέκυψαν από την κλήρωση είναι τα ακόλουθα:

Εθνικός Άχνας - Άρης Λεμεσού
Πάφος FC - Οθέλλος Αθηαίνου
ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς - Ανόρθωση
ΑΕΖ Ζακακίου - Δόξα Κατωκοπιάς
Αγία Νάπα - Ε.Ν. Παρεκκλησιάς
Ελπίδα Ξυλοφάγου - Νέα Σαλαμίνα
Καρμιώτισσα Πολεμιδιών - Ε.Ν. Παραλιμνίου
ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς - Ολυμπιακός Λευκωσίας
Διγενής Ορόκλινης - Ομόνοια Αραδίππου
Νίκος και Σωκράτης Ερήμης - Αναγέννηση Δερύνειας

Στον πρώτο γύρο δεν θα λάβουν μέρος οι ομάδες του ΑΠΟΕΛ και του Ερμή Αραδίππου που αγωνίστηκαν στον περσινό τελικό, οι ομάδες που εξασφάλισαν επίσης έξοδο στα Πρωταθλήματα UEFA 2014 - 2015 και δεν έφτασαν στον τελικό ΑΕΛ, Ομόνοια και Απόλλωνας, καθώς και η ΑΕΚ Λάρνακας, που αναδείχτηκε ομάδα fair play περιόδου 2013 - 2014.

Η Γενική Είσοδος στους αγώνες έχει καθοριστεί στα 15 ευρώ. Σε περίπτωση που τα διαγωνιζόμενα Σωματεία συμφωνήσουν διαφορετικά, τότε η τιμή μπορεί να μειωθεί.
 
Πριν τη διαδικασία της κλήρωσης, ο Α' Αντιπρόεδρος της ΚΟΠ κ. Χάρης Λοϊζίδης ευχαρίστησε την Coca - Cola για την στήριξη της στη διοργάνωση του Κυπέλλου και ευχήθηκε καλή επιτυχία στις διαγωνιζόμενες ομάδες.
 
"Ευχαριστώ τις ομάδες για το θέαμα που προσφέρουν. Ελπίζω να έχουμε καλούς αγώνες, όπως πέρσι. Η Coca - Cola στηρίζει τον αθλητισμό, το ποδόσφαιρο από το 1962. Προάγουμε τον αθλητισμό και τον υγιή ανταγωνισμό. 

Συγχαρητήρια στις Κυπριακές ομάδες που παίζουν στην Ευρώπη, καλή συνέχεια στην Εθνική Κύπρου και καλή τύχη σε όλες τις ομάδες στο θεσμό του Κυπέλλου", δήλωσε πριν την κλήρωση ο Marketing Manager της Coca - Cola κ. Νικόλας Μπενιουδάκης.
 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent