«Να κερδίσει ο καλύτερος»

Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016
Στιγμιότυπο από τη σημερινή Συνέντευξη Τύπου.
-----------------------------
 
Σε ρυθμούς τελικού Κυπέλλου Futsal και την Παρασκευή 22 Απριλίου και ώρα 20:00 στην αίθουσα Τάσσος Παπαδόπουλος - Ελευθερία το τρόπαιο θα διεκδικήσουν οι ομάδες του ΑΠΟΕΛ και της Ανόρθωσης.
 
Λεπτομέρειες για το μεγάλο ραντεβού του τελικού δόθηκαν στη σημερινή Συνέντευξη Τύπου που έγινε στα γραφεία της ΚΟΠ σε ένα εξαιρετικό ομολογουμένως κλίμα μεταξύ των ομάδων που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο.
 
Τους εκπροσώπους των διαγωνιζομένων ομάδων εκ μέρους της ΚΟΠ καλωσόρισε ο κ. Κώστας Μιχαηλίδης, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής.
 
«Συγχαίρω τις ομάδες για την επιτυχία τους να φτάσουν στον τελικό και ευχή όλων μας είναι να διεξαχθεί ένας σπουδαίος αγώνας όπου θα επικρατήσει η αθλητοπρέπεια και ο καλύτερος να είναι και ο νικητής. Σε αυτή τη μεγάλη γιορτή ο νικητής πάνω από όλα πρέπει να είναι το άθλημα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μιχαηλίδης.
 
Για σημαντικές λεπτομέρειες που αφορούν οργανωτικά θέματα αναφέρθηκε ο Γενικός Διευθυντής της Ομοσπονδίας κ. Ανθούλης Μυλωνάς, τονίζοντας επίσης πως το κεντρικό μήνυμα του τελικού είναι η αθλητοπρέπεια με στόχο τη διαφήμιση του Futsal.  
 
Ιδιαίτερη έμφαση στην αθλητοπρέπεια που πρέπει να κυριαρχήσει στον τελικό της Παρασκευής δόθηκε και από τους εκπρόσωπους των διαγωνιζομένων ομάδων.
 
Εκ μέρους της Ανόρθωσης ο Πρόεδρος του τμήματος Futsal κ. Ανδρέας Παπαλλής ανέφερε μεταξύ άλλων:
 
«Είμαστε νέα ομάδα στο Futsal αλλά από την αρχή στόχος μας ήταν ένα τρόπαιο. Φτάσαμε στον τελικό και θέλουμε να πάρουμε το Κύπελλο, απέναντι στο ΑΠΟΕΛ που τα τελευταία χρόνια ήταν η κορυφαία ομάδα. Με την παρουσία μας στο Πρωτάθλημα δείξαμε ότι έχουμε ανταγωνιστική ομάδα».
 
Από πλευράς ΑΠΟΕΛ ο Γενικός Αρχηγός του τμήματος Futsal κ. Πανίκος Παναγιώτου επισήμανε:
 
«Συγχαίρουμε την Ανόρθωση για την εξαιρετική της δουλειά και με την αναβαθμισμένη παρουσία της ανεβαίνει το επίπεδο του αθλήματος. Θα την αντιμετωπίσουμε με τον ανάλογο σεβασμό γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να κερδίσουμε. Θέλουμε το τρόπαιο σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του Futsal και είμαστε βέβαιοι ότι θα γίνει ένας πολύ καλός αγώνας όπου θα κυριαρχήσει η αθλητοπρέπεια».

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent