«Να γίνει γιορτή»

Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016

Οι προπονητές και οι αρχηγοί του ΑΠΟΕΛ και της Ανόρθωσης με το τρόπαιο του Κυπέλλου.
-----------------------------

Ο τελικός να γίνει μια μεγάλη γιορτή και ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο να απολαύσει σπουδαίο θέαμα. 

Αυτό ήταν το κεντρικό μήνυμα της σημερινής Συνέντευξης Τύπου του τελικού Κυπέλλου Futsal μεταξύ των ομάδων του ΑΠΟΕΛ και της Ανόρθωσης.
 
Ο προπονητής της Ανόρθωσης Γιώργος Κυριάκου κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου ανέφερε:
 
«Περίμενα αυτή τη στιγμή. Είμαι στο πιο ιστορικό σωματείο και στόχος μας είναι να πανηγυρίσουμε τον τίτλο. Για πρώτη φορά φτάνουν στον τελικό δύο μεγάλα ονόματα και ελπίζουμε να επικρατήσει η αθλητοπρέπεια και ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο να απολαύσει σπουδαίο θέαμα. Είμαστε πανέτοιμοι από όλες τις απόψεις για τη μεγάλη πρόκληση».
 
Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Χρυσόστομος Χρυσοστόμου τόνισε με τη σειρά του:
 
«Ο τελικός πρέπει να είναι γιορτή για το άθλημα. Θα βρεθούν αντιμέτωπες δύο ομάδες με αρκετό κόσμο και εύχομαι να διεξαχθεί ένας σπουδαίος αγώνας για να τον χαρεί ο κόσμος που θα βρίσκεται στο γήπεδο.
 
Πετύχαμε στους δύο στόχους μας με την κατάκτηση του Super Cup και του Πρωταθλήματος, τώρα κυνηγούμε και το Κύπελλο. Κάθε τίτλος για το ΑΠΟΕΛ είναι σημαντικός. Είμαστε έτοιμοι και από αγωνιστικής και ψυχολογικής πλευράς. Τα μεταξύ μας παιχνίδια στο Πρωτάθλημα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες και θα είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας και ο αυριανός».

Οι αρχηγοί των ομάδων
«Μας περιμένει ένας εξαιρετικά δύσκολος τελικός με δύο ανταγωνιστικές ομάδες. Θα είναι ο πιο ανταγωνιστικός τελικός από τότε που βρίσκομαι στην Κύπρο, δήλωσε ο αρχηγός του ΑΠΟΕΛ Βραζιλιάνος Λεάντρο.
 
Ο αρχηγός της Ανόρθωσης Θεοφάνης Χαρή μεταξύ άλλων τόνισε:
 
«Θα είναι ένας τελικός με πολύ ψηλό βαθμό δυσκολίας και για τις δύο ομάδες. Τον αγώνα θα παρακολουθήσουν αρκετοί φίλαθλοι και ελπίζω να κυριαρχήσει η αθλητοπρέπεια για να γίνει γιορτή ο τελικός και να διαφημιστεί το άθλημα».

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent