Δεν θα ανοίξουν ταμεία στο γήπεδο

Παρασκευή, 22 Απριλίου 2016
Η Αστυνομία στα πλαίσια της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο, που θα παρευρεθεί σήμερα και ώρα 20:00, στον τελικό Κυπέλου Futsal, μεταξύ των ομάδων ΑΝΟΡΘΩΣΗ - ΑΠΟΕΛ, στο στάδιο Τάσσος Παπαδόπουλος - Ελευθερία, να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς την ίδια του την ομάδα.
 
Για την καλύτερη και ασφαλέστερη διεξαγωγή του αγώνα, έχουν συμφωνηθεί μεταξύ των εμπλεκομένων, τα πιο κάτω μέτρα:
 
Η κάθε ομάδα θα παραλάβει από 800 εισιτήρια, και 74 προσκλήσεις τα οποία θα ισχύουν μόνο για την κερκίδα που αναγράφεται στο εισιτήριο ή την πρόσκληση.
 
Οι φίλοι της ομάδας της Ανόρθωσης, θα καταλάβουν την κεντρική κερκίδα (κερκίδα ΚΕΡΥΝΕΙΑ) του σταδίου και οι φίλοι της ομάδας του ΑΠΟΕΛ, θα καταλάβουν την απέναντι κερκίδα της κεντρικής του σταδίου (κερκίδα ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ).
 
Οι κερκίδες πίσω από τα δύο γκολπόστ των ομάδων, όσο και οι πτυσσόμενες κερκίδες του σταδίου, θα παραμείνουν κλειστές και απαγορεύεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε.
 
Τα εισιτήρια και για τις δύο ομάδες, θα διατεθούν μόνο σε προπώληση, δεν θα ανοίξουν ταμεία στο γήπεδο και δεν θα υπάρχουν εισιτήρια προς πώληση σε αυτό.
 
Για την αγορά εισιτηρίου οι φίλοι και των δύο ομάδων θα πρέπει να παρουσιάσουν την ταυτότητα/διαβατήριο ή άδεια οδηγού τους. Επί του εισιτηρίου, θα αναγράφουν οι ίδιοι με δική τους ευθύνη το όνομα τους και τον αριθμό της πολιτικής τους ταυτότητας, την οποία θα πρέπει να επιδείξουν μαζί με το εισιτήριο στην είσοδο του σταδίου για να μπορέσουν να εισέλθουν σε αυτό.
 
Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε οποιοδήποτε πρόσωπό το οποίο δεν θα κατέχει εισιτήριο του αγώνα, δεν θα παρουσιάσει την ταυτότητα του και δεν θα έχει σε αυτό αναγραμμένο τον αριθμό της ταυτότητας του και το όνομα του. 
 
Προτρέπονται οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα για αποφυγή δικής τους ταλαιπωρίας, να προσέλθουν στο Στάδιο έγκαιρα. Οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 18:30.
 
Όσον αφορά τα πανό και της σημαίες, θα επιτραπεί η είσοδος 3-4 μεγάλων πανό, δύο σημαιών επί ιστών και μέχρι 2 τυμπάνων για την κάθε ομάδα. 
 
Τονίζεται σε όλους ότι στο στάδιο, απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά σακιδίων, φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου.
 
Οι φίλαθλοι της Ανόρθωσης, καλούνται να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στον χώρο στάθμευσης μπροστά από την κεντρική είσοδο του Μακαρείου Σταδίου. 
 
 Όσον αφορά τους φίλους της ομάδας του ΑΠΟΕΛ, καλούνται να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στον χώρο στάθμευσης μπροστά από τα βοηθητικά γήπεδα ποδοσφαίρου του Μακαρείου σταδίου. Οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ καλούνται να μην χρησιμοποιήσουν τους χώρους στάθμευσης μπροστά από την κεντρική είσοδο του Μακαρείου Σταδίου. 
 
Επιπρόσθετα γνωστοποιείται ότι, απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων εντός του Σταδίου, έχοντας στην κατοχή τους τα προστατευτικά κράνη των μοτοσικλετών τους. Ως εκ τούτου, εναπόκειται στον κάθε φίλαθλο να αναλάβει από μόνος του την ασφάλεια του κράνους του, σε χώρο εκτός του Σταδίου.
 
Όσον αφορά τη στάθμευση οχημάτων επί των πεζοδρομίων, στα ερείσματα του δρόμου και σε σημεία όπου θα εμποδίζεται η ελεύθερη και ασφαλής διακίνηση των οχημάτων στους γύρω δρόμους του σταδίου, αυτή απαγορεύεται και οι παραβάτες θα καταγγέλλονται.
 
Τέλος, επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στη γύρω περιοχή του Σταδίου Τάσσος Παπαδόπουλος - Ελευθερία για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή τους. 

Αναμένεται από όλους ότι θα επιδείξουν σεβασμό προς το άθλημα, τις ομάδες τους και το φίλαθλο κοινό.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent